Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Тайтън Машинъри демонстрира технология за отглеждане на соя (СНИМКИ)

Тайтън Машинъри демонстрира технология за отглеждане на соя (СНИМКИ)

комбайн CASE IH - жътва на соя

Тайтън Машинъри България презентира прикачна и самоходна техника за отглеждане на соя по време на Демо платформата на полето в рамките на Ден на соята в Кнежа.
 
 
 
 
Тайтън Машинъри представи прикачна техника за подготовка на полето за сеитба на канадската компания Salford и вече доказалите се на българския и световен пазар, сеялките за редови култури Vaderstad Tempo. При самоходните машини беше представен тракторът Case IH Magnum с иновативната гумено-верижна концепция “Rowtrac” за максимална производителност и ефективна защита на почвата.
 
 
Акцентът бе поставен върху новите зърнокомбайни Case IH Axial Flow 140 & 240  оптимизирани за европейските условия, подходящи за всеки тип култури, както и решенията за жътва на азотофиксиращи култури Case IH и AWS Air Wind System. 
 
 
 
 
ТМБ демонстрира и жътва на соя със зърнокомбайн Case IH AF 6130 оборудван с хедер Case IH 3020 с работна ширина 7.62м и гъвкава ножова лента. Хедерът беше дооборудван със система за обдухване при жътва на соя - AWS Air Wind System, Канада. 
 
 
 
Хедерът с гъвкава ножова лента снижава височината на жътва ниско до земната повърхност, а системата AWS Air Wind гарантира постоянното обдухване на ножовата лента и правилното отвеждане на ниско лежащите шушулки към целошнека. Следвайки контурите на полето, комбайните Axial Flow гарантират успешна жътва.
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug