Тайтън Машинъри организира полева презентация в с. Боздуганово, общ. Раднево

Тайтън Машинъри организира полева презентация в с. Боздуганово, общ. Раднево

Тайтън Машинъри България АД организира полева демонстрация на трактори и комбайни Case IH, култиватори и сеялки Vaderstad, плугове Kverneland, продълбочител Salford.

Демонстрацията ще се проведе на 25.06.2013 г. (втроник) от 11.00 часа в землището на фирма "Радомир – Пеньо Тодоров" ЕТ, с. Боздуганово, общ. Раднево, обл. Стара Загора.

По време на демонстрацията земеделските производители ще имат възможност да се запознаят с много от машините, които Тайтън Машинъри България предлага на пазара:

Верижен зърнокомбайн AF 9230
От хедера до сламоразпръсквачите комбайните Axial Flow са внимателно проектирани с цел да усигурят максимална ефективност и производителност. Цялата работна линия на комбайните Axial Flow е съставена само от няколко задвижващи компонента за намаляване броя на износващите части и значително удължаване на интервалите за обслужване и сервизиране.

Трактор Quadtrac 500/600 EP
Тракторите от серията Quadtrac са задвижвани посредством четири независими задвижващи вериги намаляващи притъпкването на почвата и даващи изключително голямо сцепление на машината с цел да може да извършва всякакви тежки обработки с минимални последствия върху почвата.

Стърнищен култиватор Salford 9715
Култиваторите за стърнища Salford продължават да изненадват земеделците по цял свят. Разстоянието между работните органи от 40 см, не позволява натрупване на растителни отпадъци по тях. Широките лемежи Salford Share позволяват да се постигне равномерно разрохкване на почвата по целия и профил по дължина и дълбочина.

Тракторите Magnum 340 EP и  290 EP
Осигуряващи още по-висока мощност и производителност и в същото време предоставят още повече удобства за оператора и изключително икономична работа.

Стърнищен култиватор Top Down 400
Най – универсалната машина на пазара от серията Top Down. Със своите 4 зони на работа, двата реда дискове отпред нарязват растителните остатъци и ги разпределят равномерно, работните органи след това работят до 25 см дълбочина, като миксират почвата, дисковите подравнители заравняват повърхонстта, и тежкият валяк отзад притъпква и уплътнява, като запазва влагата.

Дисков култиватор Vaderstad CR 650

За много собственици дисков култиватор Vaderstad CR 650 е направил революция в отглеждането на посевите. Часовете, прекарани на нивата могат да бъдат намалени и разходите за почвообработка са по-малки, тъй като разходът на гориво е намален. Земеделието е много по-рационално.

Сеялка Vaderstad RDA 600

Производителността при сеене е много висока, докато възможността за почвообработка е нещо извън нормите. Въпреки впечатляващите си размери, машината е лесна за управление.

Puma 230 CVX EP
Новите модели Puma CVX са идеално подготвени за използване на системи за прецизно земеделие. Всички функции на трактора в това число и система за автоматично водене (AccuguideTM) с картографиране и прикачен инвентар съвместим с ISOBUS стандарта могат лесно да бъдат управлявани от всички AFS монитори предлагани от CASE IH.

Сеялка Vaderstad RD 400 S
Сеялката е гъвкава, универслана работна машина за сеитба в много различни условия - разорани, намалена или без почвообработка.

Puma 185 EP

Новата серия трактори Puma EP са оборудвани с новата технология Efficient Power, която осигурява още по-висока мощност и производителност, а в същото време предоставя още повече удобства за оператора и изключително икономична работа, като разхода на гориво е намален с 10 %. За да отговорят на Tier4 A стандартите през 2011 г.

Плуг Кverneland LD 4
Навесни обръщателни плугове, за средни и тежки почви. Моделът е със ситема за защита – срезни болтове и стъпков механизъм за регулиране широчината на браздата.

Продълбочител Salford 9206

Правите работни органи повдигат и разрохкват почвата, като разместват сбитите пластове, като съхраняват структурата на почвата. Здравата рама и пружинните предпазители на работните органи осигуряват дългия им живот.

Сеялка за окопни култури Tempo 6 rows
Поставя нов стандарт в сеитбата на окопни култури при висока скорост. С нея изсяването може да бъде извършено с висока скорост, като това не влияе на прецизността и точността. Резултатът е уникална комбинация от равномерни посеви и изключителен капацитет.

Трактор Maxxum 140
Новата серия Maxxum EP, разумна инвестиция за вашата ферма. Новата Selective Catalytic Reduction (SCR) технология за Селективна каталитична редукция повишава мощността, реакцията на двигателя, икономията на гориво до 15% и надежността на двигателя. Трансмисията при Maxxum EP дава нивото на автоматичност, от което имате нужда, за да оптимизирате производителността си. Съвършено решение за професионално земеделие с ниска себестойност.