Тайтън Машинъри откри агроцентър за употребявана техника(ВИДЕО)

Тайтън Машинъри откри агроцентър за употребявана техника(ВИДЕО)

Лидерът на българския пазар на земеделска техника Тайтън Машинъри България въвежда ново направление в дейността си, за да покрие нуждите на още повече земеделски производители. Компанията вече предлага употребявана земеделска техника в единствения Агро център за употребвани машини в България, който беше официално открит във врачанското село Борован.

Обичаме да сме иноватори и откриването на Първия в България Агрецентър за употребявана земеделска техника на Тайтън Машинъри го доказва, коментира Марио Лазаров, Мениджър Употребявана техника.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:



Лентата при официалното откриване на Агро центъра в Борован прерязаха Марио Лазаров и кметът на Община Борован Десислава Тодорова, след което беше отслужен и тържествен водосвет.

В Агро центъра, който се разполага на площ от  16 дка, се предлага богато разнообразие от марки трактори, комбайни и хедери, както и почвообработващ инвентар.

Тайтън Машинъри гарантира качеството на всяка една машина. Висококвалифициран екип от над 10 специалисти ще бъде на разположение на посетителите в центъра, а клиентите могат да разчитат на сервизните центрове на Тайтън Машинъри в цялата страна.

Гостите и клиентите на Тайтън Машинъри, които присъстваха на официалното откриване се обединиха около мнението, че с това ново начинание Тайтън Машинъри ще достигне до още повече клиенти като предлагат разнообразна техника на по-достъпна цена.

В деня на откриването Тайтън Машинъри предложи на клиентите си промоционални цени на наличните машини. В томбола бяха раздадени и награди – макети на трактори Case IH за трима късметлии – земеделски производители – Румяна Ангелова, Борислав Тоев и Николай Качамаков.  
В Агро центъра в Борован всеки клиент ще има възможност да тества лично машината, която го интересува, както и да получи информация какви са възможностите за закупуване ѝ. Всички употребявани машини от базата могат да се закупят при изгодни финансови условия и на лизинг.


© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!