Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Тайтън Машинъри откри агроцентър за употребявана техника(ВИДЕО)

Тайтън Машинъри откри агроцентър за употребявана техника(ВИДЕО)

Лидерът на българския пазар на земеделска техника Тайтън Машинъри България въвежда ново направление в дейността си, за да покрие нуждите на още повече земеделски производители. Компанията вече предлага употребявана земеделска техника в единствения Агро център за употребвани машини в България, който беше официално открит във врачанското село Борован.

Обичаме да сме иноватори и откриването на Първия в България Агрецентър за употребявана земеделска техника на Тайтън Машинъри го доказва, коментира Марио Лазаров, Мениджър Употребявана техника.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:Лентата при официалното откриване на Агро центъра в Борован прерязаха Марио Лазаров и кметът на Община Борован Десислава Тодорова, след което беше отслужен и тържествен водосвет.

В Агро центъра, който се разполага на площ от  16 дка, се предлага богато разнообразие от марки трактори, комбайни и хедери, както и почвообработващ инвентар.

Тайтън Машинъри гарантира качеството на всяка една машина. Висококвалифициран екип от над 10 специалисти ще бъде на разположение на посетителите в центъра, а клиентите могат да разчитат на сервизните центрове на Тайтън Машинъри в цялата страна.

Гостите и клиентите на Тайтън Машинъри, които присъстваха на официалното откриване се обединиха около мнението, че с това ново начинание Тайтън Машинъри ще достигне до още повече клиенти като предлагат разнообразна техника на по-достъпна цена.

В деня на откриването Тайтън Машинъри предложи на клиентите си промоционални цени на наличните машини. В томбола бяха раздадени и награди – макети на трактори Case IH за трима късметлии – земеделски производители – Румяна Ангелова, Борислав Тоев и Николай Качамаков.  
В Агро центъра в Борован всеки клиент ще има възможност да тества лично машината, която го интересува, както и да получи информация какви са възможностите за закупуване ѝ. Всички употребявани машини от базата могат да се закупят при изгодни финансови условия и на лизинг.


© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug