Тайтън Машинъри показва най-новото от Kverneland в Плевенско, Старозагорско и Добричко

Тайтън Машинъри показва най-новото от Kverneland в Плевенско, Старозагорско и Добричко
Всеки посев заслужава най-добрата грижа. Под този надслов са обединени трите полеви демонстрации на Тайтън Машинъри България и Kverneland Group, на които фермерите ще могат да се запознаят отблизо с най-новите модели машини на компанията.
 
По време на полевите презентации ще бъде представена и пръскачката Kverneland iXtrack, която дебютира на БАТА Агро 2016 г. Благодарение на функциите iXclean Comfort или iXclean Pro, операторът получава не само комфорт, но и цялостен контрол на процесите по попълване, пръскане и изплакване само с едно движение.
 
 
Освен това присъстващите фермери в Плевенско, Старозагорско и/или Добричко ще имат възможността да видят най-новите модели пръскачки, тороразпръсквачки, сеялки и култиватори с марката Kverneland. Една от всички тези иновативни машини е Kverneland i-Plough 2500 – новият интелигентен плуг на компанията, който направи своята премиера на SIMA 2017 в Париж.
 
Заинтересованите земеделци могат да получат на място допълнителна информация за всяка една от машините, както и да се възползват от специалните промоционални отстъпки на компанията. 
 
 
Повече информация за машините с марка Kverneland може да получите в офисите на Тайтън Машинъри в цялата страна, както и на краткия национален номер *4040 или на www.titanmachinery.bg

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!