Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Тайтън Машинъри представя премиерната пръскачка Tecnoma HVC с полеви презентации в Ловешко и в Старозагорско

Тайтън Машинъри представя премиерната пръскачка Tecnoma HVC с полеви презентации в Ловешко и в Старозагорско

снимка: © Тайтън Машинъри България

След страхотното си премиерно представяне на SIMA тази година, новият модел самоходна пръскачка Tecnoma Hydraulic Variable Clearance (HVC) ще бъде презентиран и в България.
 
Моделът Tecnoma Variable Clearance е подобрена версия на добре познатата у нас пръскачка Tecnoma Laser, само че с редица новости. Tecnoma Variable Clearance предлага опцията за хидравлично променящ се работен просвет до 1.80м.
 
 
Друга иновация е това, че пръскачката може да бъде ползвана във всеки тип посев, което се постига чрез хидравлично променяща се колея от 2.25 м. до 2.95м.
 
Самоходната пръскачка Tecnoma Variable Clearance (HVC) ще направи своята премиера с две полеви демонстрации в Ловешко и в Старозагорско.
 
 
По време на полевия текст, за постигане на максимално ефективна работа, пръскачката ще бъде оборудвана с GPS и със система за проследяване Guidance system.
 
По време на демонстрациите присъстващите ще имат възможността да тестват машината в реални условия и сами да се уверят в нейните предимства и възможности.  
 
Повече информация за пръскачките Tecnoma може да получите в офисите на Тайтън Машинъри в цялата страна, както и на краткия национален номер *4040 или на www.titanmachinery.bg

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

news|readBySlug