Тайтън Машинъри ще вземе участие на БАТА Агро 2014 (ПОКАНА)

Тайтън Машинъри ще вземе участие на БАТА Агро 2014 (ПОКАНА)
Фирма Тайтън Машинъри България от тази година ще участва на изложението БАТА Агро, което ще се проведе в Стара Загора от 26 до 29 август. Компанията ще представи запазената си марка Case IH с трактори и зърнокомбайни, високопроизводителни лентови хедери MacDon за зърнени култури, които са изключително ефективни поради уникалния начин на транспортиране на ожънатата маса.
 
Последните новости при прикачна техника с марките Vaderstad, Kverneland и Salford също ще бъдат показани на изложението, заедно с новите модели пръскачки Tecnoma, телехендлери Merlo, високопроизводителни ремаркета Annaburger и строителни машини Case CE, приложими в земеделието.
 
По време на изложението фермерите ще имат възможност да се възползват от специалните оферти от Кампания БАТА 2014, както и различни програми за финансиране, които Тайтън Машинъри предлага.
 
В рамките на Кампания БАТА 2014 всеки посетител на щанда на ТМБ ще има възможност да получи консултация и предложение за най-добрата конфигурация от машини, с които да свърши бързо и качествено работата си, при най-добрите условия!
 
Всеки ден ТМБ ще организира демонстрации на поле Nо 12, на което фермерите ще могат лично да се уверят в качествата на машините и да ги тестват.
 
График на демонстрации - всеки ден от 10:00ч до 12:00ч и от 14:00ч до 16:00ч
 
Тайтън Машинъри очаква посетителите на БАТА Агро на щанда си и на демо поле No 12. 



 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!