Тайтън Машинъри стана пълноправен член на БАТА АГРО

Тайтън Машинъри стана пълноправен член на БАТА АГРО

Тайтън Машинъри България АД се присъедини към Българската асоциация на търговците на агротехника (БАТА АГРО), съобщи Веселин Генев, председател на УС на БАТА АГРО.

"За нас е изключителна чест, че Тайтън Машинъри България АД се присъедини към Асоциацията. Така, убеден съм не само ще привлечем още нови членове, но и ще затвърдим имиджа си пред отговорните за земеделие органи в страната и Европа. Един от приоритетите на Управителния съвет на БАТА АГРО е разширяване на членския състав на Асоциацията, което би било от полза за отстояване на позициите на всички търговски компании, които предлагат земеделска техника на българския пазар. Целта на нашата Асоциация е да участваме в изработването на държавната политика в сектора земеделие, за което е необходима представителност", коментира още Веселин Генев.

Тайтън Машинъри България АД предлагана българския пазар зърнокомбайни и трактори CASE IH, прикачен инвентар на водещите марки VÄDERSTAD, Kverneland, Salford, системи за пръскане Tecnoma, телехендлери Merlo и строителна техника CASE CE. Фирмата е приета за пълноправен член на Асоциацията БАТА АГРО на 7 юни 2014 г.



© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!