Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Таванът на проектите помярка 4.1 става 1 млн. евро, максималният интензитет - 60%

Таванът на проектите помярка 4.1 става 1 млн. евро, максималният интензитет - 60%
Максимално допустимият таван на проект за един бенефициент по мярка 4.1 Инвестиции в земеделските стопанства по Програмата за развитие на селските райони ще бъде намален от 1 500 000 евро на 1 000 000 евро. Другата промяна е в интензитета на проектите, който ще бъде намален на 60%.  
 
„Тук обаче не се засяга минималният интензитет за подпомагане по подмярката – той остава 50%. Редуцира се максималният % на подпомагането. В момента той е 70%, а МЗХ ще предложи да бъде намален на 60%“, съобщи за Фермер.БГ Наталия Тодорова, изпълнителен директор на Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ). 
 
На последната работна среща в МЗХ тази седмица браншовите организации са били запознати от зам.-министър Васил Грудев с промените по подмярка 4.1, които предстои да бъдат гласувани на предстоящия Комитет по наблюдение на ПРСР.
 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug