Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Тайгър АГРИ представя новия гроздокомбайн Gregiore модел G3

Тайгър АГРИ представя новия гроздокомбайн Gregiore модел G3

Основното предимство на марката Gregiore е ARC системата с прибираща глава, спечелила световно признание като най-нежната система за прибиране на грозде на пазара

Тайгър АГРИ ЕООД е новият официален вносител на марката GREGIORE за България. След 4 години на пазара, фирмата се налага като лидер в доставката и сервиза на специализирани машини за лозя, овошки и зеленчуци.

GREGIORE е един от най-големите световни производители на машини за прибиране на грозде с над 30 години опит, като избора е изключително голям – от малките прикачни машини, които прибират до 20-30 дка на ден, до мощните самоходни машини, които достигат до 100 дка на ден.

Основните предимства на гроздокомбайните на Gregiore са производителност, надеждност и ниски разходи за поддръжка. Едно от нещата, което отличава GREGIORE от останалите машини на пазара е ARC системата с прибираща глава, спечелила световно признание като най-нежната система за прибиране на грозде на пазара. 

 

Тайгър АГРИ ЕООД има удоволствието да Ви покани на демонстрация на прикачен гроздокомбайн Gregiore модел G3 с най-нова система за почистване Easy Clean. Събитието ще се проведе на 28.09.2017 г. в гр. Поморие.
 
Програма:
 
10:30 – 11:00 часа – събиране пред „Винпром Поморие“ – гр. Поморие
 
11:00 – 12:00 часа – демонстрация на прикачен гроздокомбайн Gregiore модел G3, оборудван с най-новата система на Gregiore - Easy Clean.
 
Гроздокомбайна Gregiore модел G3 е от най – нова поколение машини, оборудван е с нова почистваща система с трептящи палци за гроздобер с превъзходен резултат. Лесни настройки, поддръжка и достъп за почистване. АРС – най-нежната към плода прибираща система. Нова хидравлична система за управление на честотата на тресене с контрол от кабината на трактора. 
 
Машини, които ще бъдат показани за обработка на лозя са както следва: трактор SAME модел Frutteto 90 S, пръскачка Oma модел Jet Conrol 1500 I, лозарски култиватор Sanidas - за обработка между лозите, Шредер с подбирач Oma VGK модел 150, продълбочител.
 

Повече информация за цялата гама продукти на GRIMME може да получите от официалния представител на марката за България – фирма Тайгър Агри – на интернет адрес www.tigeragri.com или на тел. 0886 40 10 40.

news|readBySlug