Тайтън Машинъри България си партнира с Maschio Gaspardo

Италианската компания има дългогодишни традиции в производството и доставката на земеделска техника

Тайтън Машинъри България си партнира с Maschio Gaspardo

Тайтън Машинъри България продължава да развива кръга на партньорските отношения, които реализира с добре известни и наложили се на пазара компании. Израз на тази политика е наскоро осъщественото партньорство с италианската компания Maschio Gaspardo, която ще допълни продуктовата гама на Тайтън Машинъри.

 

„С това партньорство получаваме възможност да разширим асортимента на предлагания от нас прикачен инвентар и да отговорим на нуждите на допълнителна група клиенти. С тези продукти възнамеряваме да предложим алтернативи по отношение на стандартни земеделски практики, като потенциалните клиенти тук реално могат да бъдат както по-малки, така и големи фермери”,  сподели Филип Цветков, директор за България на Тайтън Машинъри. 

 

 

За Maschio Gaspardo

 

Maschio Gaspardo предлага земеделско оборудване в различни направления и е добре позната марка за българските фермери. Тя концентрира усилията си към предлагане на прецизни и ефективни машини, които да покриват нарастващите нужди и изисквания на земеделските производители в наши дни.

 

Maschio Gaspardo следва и дори създава едни от най-добрите практики, към които се придържат фермерите, и насърчава реализирането на модерните решения в земеделието. Компанията разполага с 13 търговски клона и 8 завода по цял свят, като насочва усилията си към намаляване на въглеродните емисии и опазване на околната среда. Всичко това датира повече от 50 години назад във времето.

 

За Тайтън Машинъри България 

 

„Тайтън Машинъри България“ ЕАД е част от европейската мрежа на Titan Machinery Inc., която предлага машини за селското стопанство и строителна техника, резервни части, както и извършва гаранционно и следгаранционно обслужване в САЩ и Европа. Основен стратегически партньор на Titan Machinery Inc. в доставката на ново оборудване е международният холдинг CNH Industrial, производител на техника за селското стопанство и строителството.

 

Тайтън Машинъри България е официален представител за страната на марките Case IH и Case Construction, лидери в производството на земеделска и строителна техника. Представител е и на един от най-престижните производители на прикачен инвентар Vaderstad, високотехнологични самоходни пръскачки Agrifac, ремаркета Annaburger и високоефективни хедери MacDon. Компанията разполага със 7 търговско-сервизни бази на територията на България, в които работят над 115 специализирани висококвалифицирани служители.

 

За повече информация относно предлаганите машини с марка Maschio Gaspardo може да се свържете с Тайтън Машинъри България на: кратък номер *4040, [email protected] или titanmachinery.bg