Тайтън Машинъри България отбелязва 10 силни години на пазара за земеделска техника

Присъствието на Тайтън Машинъри на българския пазар за тези 10 години е белязано с професионализъм и доверие

Тайтън Машинъри България отбелязва 10 силни години на пазара за земеделска техника

 

Тайтън Машинъри България отбелязва своя 10-годишен юбилей със силни позиции на пазара, разширена гама машини и изцяло насочено внимание към персоналните нужди на всеки клиент.

 

Сроковете през март, за които да внимавате

 

На 6-ти март през далечната вече 2012 г. на българския пазар стъпва най-големият дилър на CNH в света - американската компания Titan Machinery Inc. Оттогава досега Тайтън Машинъри България вече 10 години развива успешно своята мисия у нас – да предоставя най-добрите и класни решения в областта на земеделската и строителната техника и да показва световен модел на работа, основан на експертността и коректността в отношенията с доставчици, партньори и клиенти.

 

По повод годишнината от компанията споделят:

 

"Изключително сме радостни, че отбелязваме тази годишнина с един силно мотивиран и сплотен екип, който през последните 2 години показа, че може да работи гъвкаво, мобилизирано и отговорно и в най-трудни условия, които бяха породени от световната здравна криза."

 

Присъствието на Тайтън Машинъри на българския пазар за тези 10 години е белязано с професионализъм и доверие, здраво стъпили върху традициите в земеделието и строителството, и винаги съсредоточени в търсенето на високотехнологичните решения, които да може да предложим първи.  За този десетгодишен период отчитаме силно разрастване като присъствие в страната с нашите седем представителства, както и разширяване на портфолиото на компанията, което в началото на 2022 г. се допълни с още един бранд на френската реномирана марка пръскачки – Tecnoma и заедно с Case IH, Case Construction, Väderstad, Agrifac, Annaburger, MacDon, Gregoire Besson, Maschio Gaspardo предлагаме пълна гама машини за земеделие и строителство.

 

Така компанията успешно работи в посока на основната мисия, която си е поставила – да осигури най-добрите решения за своите клиенти, които изграждат и изхранват света. Изпълняваме тази своя цел, посредством: създаване на отлична работна среда, предоставяне на иновативни решения и поддържане на ефективно партньорство. Всичко това допринася за нашето отговорно и устойчиво развитие за в бъдеще.

 

Ретроспекцията за изминалите 10 години е повече от вълнуваща, динамична и запомняща се, когато обърнем поглед назад към тези години. А те бяха изпълнени с множество демонстрации по българските полета, редица нови технологични иновации, няколко поставени световни рекорда, успешно проведени изложения за селскостопански и строителни машини, посещения с клиенти и партньори в заводите на партньорите на Тайтън Машинъри България, участия в семинари, конференции, и още и още…

 

 

Изпълнителният директор на компанията Свилен Лозанов поздрави своите колеги, партньори и разбира се клиенти по случай годишнината с думите:

 

Правейки ретроспекция на изминалите десет години бих казал, че те бяха доста динамични и интересни. Радостен съм, че постигнахме много успехи и въпреки многобройните предизвикателства през годините съумяхме да следваме нашата основна ценност, а именно – грижата и отношението към нашите клиенти. Благодарен съм, че десет години по-късно работим със същите тези хора, с които започнахме, с техните наследници, както и с голям брой нови, които освен клиенти и партньори можем да наречем приятели.

Разбира се, това нямаше да бъде постижимо по никакъв начин, ако го нямаше този екип от професионалисти, които със своята отдаденост към работата и принадлежност към компанията през всички тези години непрестанно я движат напред.

Въпреки глобалните изпитания, пред които е изправен всеки един от нас през последните няколко години, в бъдеще ние ще продължим да бъдем близо до нашите клиенти, ще продължим да се развиваме и се надявам след още десет години отново заедно да се поздравим с постигнатите успехи.