Техно Груп-М стана официален вносител на малогабаритни трактори Hittner у нас (ВИДЕО)

Техно Груп-М стана официален вносител на малогабаритни трактори Hittner у нас (ВИДЕО)
Техно Груп-М е водеща компания, развиваща своята дейност в областта на малогабаритната селскостопанска техника и инвентар, както и специалист в търговията с резервни части и ремонт на самоходна техника. Атанас Димитров, управител на Техно Груп-М разказа за дългия път, през който фирмата минава, за да се превърне във водещата компания, която е днес:
 
"Фирма Техно Груп М е създадена 2009 г, но технически тя е правоприемник на други фирми, които са работили в същия бранш от 2001 г. Натрупала е богат опит, работят утвърдени специалисти в ремонта и поддръжката на селскостопанска техника. Издаваме гаранции, карти за всяка изпитана машина. Разполагаме със складове за резервни части, работилница за ремонт на селскостопанска техника и основно на трактори."
 
 
Фирмата е наследник на вече утвърдени дружества в бранша и предлага основно техника втора употреба от Япония – трактори (KUBOTA, YANMAR, ISEKI, MITSHUBISHI, HINIMOTO, SHIBAURA), а също така вносител и на пръскачки, брани, косачки, плугове челни товарачи, платформи и други.  Управителят на Техно Груп-М сподели какво е предимството на компанията пред другите фирми на пазара.
 
"От самото начало се насочихме към мини трактори до 40 к.с., които да задоволяват потребностите на малкия земеделски производител. Стараем се да обслужваме техниката, в техническо състояние да бъде перфектна, да я подготвим за изпитания. След като я подготвим и обслужим технически, да отправим заявка към Министерството на земеделието и храните, да изпратят техни експерти да бъде изпитана техниката и да получим удостоверение за съответствие."
 
 
От началото на 2016 година фирма Техно Груп-М е основен вносител на горски и земеделски трактори с марката HITTNER.  
 
HITTNER Хърватия имат широк прием във всички европейски държави. 
 
"Дълго време обсъждахме и получихме възможността за представителство на нови трактори. Ние се насочихме към малкия сегмент до 40 к.с. Горски трактори HITTNER  са над 40 к.с до 140 к.с, а земеделските са HITTNER  еко трак 40 – многофункционален трактор, подходящ за овощни, лозови и храстовидни насаждения, с чупеща рама, с двигател Lamborgini."
 
На предстоящото есенно изложение БАТА Агро 2016 компанията ще представи за първи път новата си гама от трактори HITTNER.
 
Фирма Техно Груп-М гарантира за професионално и коректно обслужване. Като една от водещите фирми в сектора, фирмата разполага със собствена сервизна и складова база, предлага сервизни услуги и диагностика на селскостопанска техника от висококвалифицирани техници. 
 
 
"Разполагаме с разнообразна техника за диагностика и ремонт на селскостопанска техника. Абсолютно цялата техника сме овладели ремонти. Предлагаме гаранция от предлаганата от нас техника от 6 до 12 месеца. Предлагаме резервни части за техниката, която внасяме. Разполагаме със складови бази в Карлово, Сливен, Кюстендил."
 
 
Техно Груп-М разбира колко е важно за фермера да разполага с добра и стабилна техника, затова множеството от търговски специалисти предлагат тестване на избраната от земеделските стопани техника в реални условия, пълна техническа консултация, инструкции за експлоатация, техника за безопасност, а също така и богата гама от резервни части и консумативи. 
 
 
Повече информация за всички машини и търговско-сервизните бази на фирма Техно Груп-М можете да получите на www.traktoribg.com/, [email protected] и на тел.: 0887635343 

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!