Текстилни складови системи за селско стопанство, търговия и индустрия от Агритоп

При разработването на специализираните складове, изработени от стомана и техническо фолио, ние се фокусираме върху важните детайли - от гледна точка на клиента и различната индустрия

Текстилни складови системи за селско стопанство, търговия и индустрия от Агритоп

Изграждането на текстилни халета е убедителен, ориентиран към бъдещето строителен метод за широк спектър от индустрии. Складовите зали и навеси от АГРИТОП се отличават със своята универсална използваемост и максимална функционалност.
Складовите халета както за земеделието, така и за промишлеността и търговията трябва да бъдат подходящи за целта и добре обмислени. 


АГРИТОП съвместно с немския производител AGROTEL създават индивидуално планиране на халета или навеси за съхранение на стоки с цел максимална икономическа ефективност.

 


С какво се отличава идеалното място за съхранение:

- Ефективност

- Максимален капацитет за съхранение

- Оптимално използване на пространството

- Систематично планирани входове и изходи

- Идеален вътрешен климат

- Кратко време за планиране и монтаж


Многофункционалните немски халета, които АГРИТОП предлага на българския пазар са следните видове: дъговидни халета, едноскатни и двускатни халета.

 


 
Те са изработени от патентовано полиестерно текстилно фолио с пластмасово покритие от двете страни, което е:
» Акрилно лакирано
» С ниска запалимост според B1, DIN 41021 (B1, s2, dO) и EN13501-1
» UV-стабилизирано, устойчиво на атмосферни влияния и химикали 
» С много висока устойчивост на разкъсване, стабилност и много добра адхезия на заваръчния шев
» Производство на тъканта съгласно DIN18204-1 е високочестотно заварена

 

Предимства, които дава са: естествена осветеност, естествено разпределение на топлина и хлад; много висока плътност и издръжливост, ниско тегло на покритието в сравнение с други покривни материали.


Носеща конструкция на халетата е изработена от горещо поцинкована стомана с оценка на натоварването от вятър и сняг в зависимост от местоположението според EUROCODE EC1 и EUROCODE EC3 (до 5 kN снегонатоварване и до зона на вятъра 4).


Конструкцията може да бъде изпълнена от:
- Тръбна конструкция
- Конструкция от двоен Т-образен профил

 

 

За оптимално и функционално използване на халетата АГРИТОП предлага специализирани ролетни врати и преградни стени, произведени в завода на AGROTEL в Германия. Всички врати могат да бъдат изработени с мрежа, технически текстил, изолационни влакна или комбинация от мрежа и текстил.


В зависимост от това дали искате да съхранявате насипни стоки, суровини или друго, странични преградни стени могат да бъдат текстилни или стени за насипни материали според нуждите.

 

 

Немските текстилни халета от АГРИТОП намират отлично приложение в сферите на:

- Селското стопанство

- Строителството

- Търговията

- Логистиката

- Сметосъбирането

- Дърводобива


„В зависимост от естеството на продукта или суровината, ние съвместно с AGROTEL предлагаме индивидуално разработени складови концепции, които отговарят на високите изисквания на различната индустрия по отношение на функционалност и рентабилност. Нашите Текстилни складови системи са изработени от висококачествен технически текстил, осигуряващ бързо изграждане. Това ни позволява да реагираме на допълнителни нужди от съхранение във възможно най-кратко време“, споделят от екипа на Агритоп.

 

За повече информация и поръчки: Агритоп ЕООД, тел. 02 971 26 20 
www.agritop.bg