Телескопичните товарачи CASE IH Farmlift с предстояща премиера в България

Телескопичните товарачи CASE IH Farmlift с предстояща премиера в България
Тайтън Машинъри България добавя в портфолиото на престижната марка CASE IH, телескопични товарачи за нуждите на животновъдите и зърнопроизводителите, с което запълва цялостно сегмента на високотехнологични решения от един бранд. Телескопичните товарачи CASE IH Farmlift са предназначени за интензивна работа в стопанствата, като се отличават с висока производителност и икономичност на гориво.
 
CASE IH Farmlift 635 – Бърз, мощен, комфортен
Това е телескопичен товарач за тежки натоварвания, подходящ за средни и големи животновъдни ферми и земеделски стопанства. Той е с мощност 129 к.с., доставени от 4 цилиндров дизелов двигател, отговарящ на еко нормите Tier IV. Максималната му работна височина е 6,1 метра, а товароподемността – 3 500 кг.
 
Машината е оборудвана с 6х3 AutoShift трансмисия. Налице е и системата PowerShuttle, с която посредством  лост монтиран на кормилната конзола, водачът може да сменя посоката на движение при запазване на настоящата скорост. Динамичната работа на телескопичния товарач се подпомага и от мощната хидравлична система с капацитет от 140л./мин. За по-лесна работа, управлението на товарача и хидравличната система е изнесено в мултифункционалния джойстик, ергономично разположен за работа с десен подлакътник.

 
CASE IH Farmlift 735 – Издръжлив, мощен, маневрен
Специално разработен за нуждите на зърнопроизводителите и големите животновъдни ферми, този телескопичен товарач е надежден помощник в интензивното селскостопанско производство. Двигателят му е 4 цилиндров, CommonRail с турбо интеркулер, покриващ ниски вредни емисии покриващи стандарта Tier IV. Максималната му мощност е 121 к.с. Машината работи стабилно с товар до 3 500 кг. при височина до 7 метра.
 
Мощната хидравлична система осигурява капацитет от 120л./мин., което позволява бързи и разнообразни операции. Трансмисията е 4х3 PowerShift, като също е налице системата PowerShuttle, с която посредством лост монтиран на кормилната конзола, водачът може да сменя посоката на движение при запазване на скоростта.

 
CASE IH Farmlift – Отлична видимост, комфорт и безопасност
И двата представени модела от серията Farmlift са с отлична видимост, тиха работа на двигателя и много добра ергономичност. Здравата рама на кабината гарантира високо ниво на безопасност , a като опция се предлага и специална система за стабилизация на стрелата, която премахва риска от преобръщане на машината при работа на големи височини с тежък товар.
 
Стабилната и широка база от 3000 мм. и при двата модела има прецизно разположен център на тежестта, което осигурява отлична стабилност при работа на височина със зърно, ролонни и квадрантни бали, торби с торове и т.н.
 
Богатата гама работни приспособления дават възможност на фермерите бързо да сменят предназначението и вида на работните операции. CASE IH Farmlift могат да бъдат оборудвани с кофи за зърно, вилици за бали сено и повдигане на биг-багове, щипки за ролонни бали, комбинирани кофи-щипки и грапи за силаж.
 
Повече информация за продуктите на Тайтън Машинъри България можете да получите в регионалните представителства в страната и на националния телефон: 0700 135 04
 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!