Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Телескопичните товарачи JLG ще бъдат продавани под марката Same Deutz-Fahr

Телескопичните товарачи JLG ще бъдат продавани под марката Same Deutz-Fahr

телескопичен товарач JLG - за селскостопански нужди

 

Нов сериозен играч влиза в пазара на телескопични товарачи за селското стопанство. Това е американският производител JLG. Телескопичните товарачи JLG вече ще бъдат продавани на селскостопанския пазар под името на търговската марка Deutz-Fahr.

 

Италианският гигант, производител на трактори и комбайни - Same Deutz-Fahr и американският производител на телескопични товарачи JLG Industries сключиха споразумение телескoпичните товарачи JLG да се продават на пазара под марката Deutz-Fahr.

 

Споразумението последва решението на JLG Industries да оттеглят от пазара на телескопични товарачи марката JLG и да търгуват продуктите си под името Deutz-Fahr.

 

От маркетингова гледна точка това означава, че JLG Industries ще отговарят за снабдяването на дилърската мрежа на Deutz-Fahr с широка гама телескопични товарачи, предназначени за селскостопанския сектор. Също така JLG се заема и с осигуряването на следпродажбена техническа поддръжка. 

 

Споразумението между двете компании влиза в сила от 1 октомври 2010г. и е в срок от 10 години. Моделите ще носят името Deutz-Fahr Agrovector 29.6, 29.6LP и 37.5

 

През последни 5 години JLG произвеждаше телескопичните товарачи Agrovector за SDF в тяхната база в Нидерландия, докато едновременно с това развиваше дилърската мрежа по селскостопански региони в света. JLG също така има постоянен договор с Caterpillar за производство на телескопични товарачи за Cat, както за селскотостопанство така и строителните пазари.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug