Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

ТОП вносители на селскостопанска техника няма да участват на АГРА 2010

ТОП вносители на селскостопанска техника няма да участват на АГРА 2010

Асоциацията на вносителите на агро-техника ( БАВАТ ) решиха на Общо събрание да НЕ участват в селскостопанските изложения АГРА 2010 и Селското стопанство и всичко за него - Добрич 2010 .

Решението на БАВАТ гласи "...никой от нас, членуващите в Асоциацията, както и никой от нашите дилъри и регионални представителства няма да вземем участие в организирането и провеждането на АГРА 2010, гр. Пловдив и "Селското стопанство и всичко за него 2010, гр. Добрич. и ще организираме собствено изложение в периода 10-15 май 2010 г. в гр. Стара Загора под името на Асоциацията."

Под решението са се подписали някои от водещите фирми в сектора - Булагро Груп АД, Оптиком ООД, Бултрекс ООД, Варекс ООД, Мегатрон ЕАД, Агромашина ЕООД, Ири Трейд АД, Златекс ООД, Ванто Трейд Ауто АД, Фермер 2000 ООД.

Припомняме ви, че взетото решение е ключово за бранша, тъй като през последните няколко години финансовите условия за участие в агро-панаирите ставаха все по-тежки, а същевременно АГРА се провежда изцяло на открито и под влиянието на метеорологичните зимни условия, а изложението в Добрич - в лоша материална база и лош маркетингов мениджмънт, който доведе до рекорден спад на посетителите и клиентите.

В същото време провелото се за първи път през Май т.г. изложение "Зар Агро Шоу" с постоянни демонстрации на селскостопанска техника е типичен модел на западно-европейски тип аграрен панаир и се очертава да бъде многократно по-евтино и ефективно за изложителите и фермерите.

--
по темата вижте още:

АГРА 2009 - малко посетители, много студ и затрупани със сняг машини

Селското стопанство и всичко за него - Добрич 2009 - не добра организация, по-малко посетители и клиенти

ЗарАгро 2009 има потенциала да се превърне в традиция (ОБЗОР)

АГРА 2009 - сняг, Министър, very nice office, овце и още...
АГРА 2009 - ВИДЕО

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug