Торачка Kverneland, GPS навигация Trimble и още награди в игра на Тайтън Машинъри и Фермер.БГ

Торачка Kverneland, GPS навигация Trimble и още награди в игра на Тайтън Машинъри и Фермер.БГ

Тайтън Машинъри България, съвместно със Социалната мрежа Фермер.БГ стартираха за първи път игра, изцяло насочена към фермерите под мотото „Горд съм да бъда фермер“.

В играта могат да се включат всички активни потребители на Фермер.БГ – професионалисти и любители, без ограничения във възрастта. Те трябва да изпратят снимка/видео на аграрна тематика: от своята ферма, аграрни пейзажи, както и снимки на машини със следните брандове: CASE IH, Vaderstad, Salford, Merlo, Tecnoma, Kverneland, Annaburger, Cherrington, Gregoire и други фирми производители на машини, на които ТМБ е представител. Може да се участва с неограничен брой снимки/видео.

Всяка седмица финалиста с най-висок рейтинг, ще получи една от седмичните награди в играта „Горд съм да бъда фермер“ - рекламни шапки, якета, портфейли, ключодържатели, тениски и много други, предоставени от Тайтън Машинъри. Фермер.БГ ще награждава снимката с най-висок седмичен рейтинг със Захранване на портфейла в профила на финалиста с 20 лв. Всеки месец тримата финалисти с най-висок рейтинг за снимките си, ще получат месечни награди, сред които рекламни часовници, макети на трактори, раници, куфари с инструменти и др. от Тайтън Машинъри България, както и захранване на портфейлите във Фермер.БГ на тримата седмични финалист с по 30 лв.     

Снимките в топ 20 от всеки месец, ще участват в томболата за големите награди Tороразпръскваща машина Kverneland Accord Exacta CL, GPS система модел EZ Guide 250 + AZ Steer + AG15 Antenna и уикенд за двама в комплекс за селски туризъм "Стари времена – Беленташ.
 
Включването в играта става чрез регистрация във Фермер.БГ. Снимките  трябва да бъдат придружени от кратко описание, в което се посочва: място и характер на събитието, заглавие на снимката, име на автора. На създадената специално за целта страница tmb.fermer.bg потребителите могат да гласуват онлайн за най-харесваната и атрактивна снимка, заснета от участник в конкурса. Всеки потребител има право да гласува за всяка снимка/видео от конкурса най-много по веднъж на ден.

„Основната цел на играта, която стартираме, е да се представи фермерството като достойна професия, която от една страна гарантира изхранването на обществото, а от друга осигурява професионална заетост в селските райони. Нашата идея е чрез тази игра да покажем в една нова светлина дейността, която българските земеделски производители извършват. Стремежът ни е да променим нагласите в обществото по отношение на селскостопанските производители. Както знаем, аграрния сектор в момента е сред най-важните и приоритети от цялостното развитие на икономиката ни. За това, нашето желание е да създадем една нова визия и образ на българския фермер“, заявиха организаторите от ТМБ и Фермер.БГ.

Играта стартира на 1 юни 2013  и ще продължи до 30 септември  2013 година. Обявяването и връчването на голямата награда ще се проведе на церемония в присъствието на нотариус през месец октомври  2013 г.

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!