Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Трактор Беларус МТЗ, управляван автоматично от GPS, показа НИК ООД на ЗарАгро

Трактор Беларус МТЗ, управляван автоматично от GPS, показа НИК ООД на ЗарАгро

НИК ООД – фирмата официален вносител на Trimble (GPS оборудване) за България предизвика голям интерес по време на представянето си на ЗарАгро шоу 2009.

По врема на демонстрациите НИК представиха работа с високопрецизни GPS-приемници с точност 2 см, както и работа с RTK Base Station – базова станция за производство на GPS корекции. Беше представен и Trimble Autopilot (автоматизирано управление от хидравликата) на три машини – трактор Беларус МТЗ, трактор Steyer и самоходна пръскачка Mazzotti. Трите машини бяха оборудвани с високопрецизни GPS-и и автоматизирано управление. Пръскачката притежаваше и EZ-Boom – устройство, което спира автоматично секциите на пръскачката, в случай, че има опасност от презастъпване.

На симулатори на щанда си НИК демонстрираха асистиращото управление EZ-Steer. Освен това то беше монтирано и на трактор, представен на щанда на Оптиком – Landini Powermaster 100. Тракторът беше представен в процес на работа и с навигацията EZ-Guide 500.

Според управителя на „НИК” ООД Иво Куманов  организацията на ЗарАгро шоу е била много добра и проявата има реални шансове да се превърне в традиционна. Освен това ЗарАгро дава много добра база за сключването на бъдещи сделки между изложителите и земеделските производители, коментира още Куманов.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug