Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Трактор.БГ подготвя провеждането на конкурс - Трактор на годината

Трактор.БГ подготвя провеждането на конкурс - Трактор на годината

Трактор на годината - Tractor of the year

 

Трактор.БГ ™ предвижда провеждането на първия за България конкурс - Трактор на годината ®.

 

Наименованието и концепцията "Трактор на годината"  са вече патентовани в Патентното ведомство на Р.България.

 

Предвижда се конкурса да се провежда ежегодно и гласуването за отделните модели трактори ще се осъществява чрез уникална интернет платформа като гласуването от страна на фермерите ще определя фаворитите в съответните категории трактори.

 

Номинациите за конкурса Трактор на годината ще се осъществяват паралелно от официалните вносители и от земеделските производители.

 

Пълните регламенти за конкурса ще бъдат ясни скоро, като всички те са предвидени да осигурят прозрачно и обективно гласуване за най-добър трактор.

 

Интелектуалните и търговски права върху марката "Трактор на годината" са на БГ Медия Груп ЕООД и това наименование не може да бъде използвано от други фирми в България без изричното писмено разрешение на фирмата.

 

© 2012 Трактор.БГ

 

 

Коментари
niki70
на 14.02.2013 22:43:05
Това означава ли че цените на техниката втора употреба ще са макар и със малко по надолу?
анонимен
на 15.02.2013 17:22:00
[:cheers:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug