Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Трактор.БГ приема заявки за заснемане на иновации на Агритехника 2011

Трактор.БГ приема заявки за заснемане на иновации на Агритехника 2011

 

Българският интернет портал за селскостопанска техника - Трактор.БГ приема заявки за заснемане на иновации на изложението Агритехника 2011, в Германия.

 

Ако се интересувате от конкретна марка или тип машина в областта на селскостопанската техника, можете да ни пишете на mail@tractor.bg , като наш екип по време на Агритехника ще засенеме със снимки и видео предмет на вашия интерес.

 

Над 320 иновации в областта на селскостопанската техника и механизация ще бъдат показани на Агритехника 2011, съобщиха организаторите от DLG, специално за Трактор.БГ.

 

Най-голямото в Света изложение за земеделска техника в Хановер, Германия ще се проведе от 15-и до 19-и Ноември. В изложението ще вземат участие над 2300 фирми - производители на аграрна техника, а посетителите се очаква да бъдат над 350 000.

 

Новост при Агритехника 2011 ще бъде тематичното експониране на машините по палати. Така се цели да се спести време на посетителите и те да бъдат улеснени в намирането на точната за тях машина. Специално внимание в палата 7 ще бъде отделено на бъдещите технологии и прецизното земеделие. Акцент ще бъдат теми като "Навигация", "Управление на бази данни", "Сенозрите в селското стопанство", "ISOBUS"и др. Ще бъдат монтирани и редица симулатори и тренажори за селскостопански машини.

 

В отделна палата на Агритехника 2011 ще бъде представен и Международния търговски център и Германската асоциация на търговците на агромашини, включително на употребявана селскостопанска техника ( DLG & CLIMMAR ). За първи път на Агритехника 2011 ще има демонстрационна площадка, където в реално време ще се презентират ремонтни и сервизни дейности на трактори, комбайни и прикачен инвентар.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug