Трактор.БГ приема заявки за заснемане на иновации на Агритехника 2011

Трактор.БГ приема заявки за заснемане на иновации на Агритехника 2011

 

Българският интернет портал за селскостопанска техника - Трактор.БГ приема заявки за заснемане на иновации на изложението Агритехника 2011, в Германия.

 

Ако се интересувате от конкретна марка или тип машина в областта на селскостопанската техника, можете да ни пишете на [email protected] , като наш екип по време на Агритехника ще засенеме със снимки и видео предмет на вашия интерес.

 

Над 320 иновации в областта на селскостопанската техника и механизация ще бъдат показани на Агритехника 2011, съобщиха организаторите от DLG, специално за Трактор.БГ.

 

Най-голямото в Света изложение за земеделска техника в Хановер, Германия ще се проведе от 15-и до 19-и Ноември. В изложението ще вземат участие над 2300 фирми - производители на аграрна техника, а посетителите се очаква да бъдат над 350 000.

 

Новост при Агритехника 2011 ще бъде тематичното експониране на машините по палати. Така се цели да се спести време на посетителите и те да бъдат улеснени в намирането на точната за тях машина. Специално внимание в палата 7 ще бъде отделено на бъдещите технологии и прецизното земеделие. Акцент ще бъдат теми като "Навигация", "Управление на бази данни", "Сенозрите в селското стопанство", "ISOBUS"и др. Ще бъдат монтирани и редица симулатори и тренажори за селскостопански машини.

 

В отделна палата на Агритехника 2011 ще бъде представен и Международния търговски център и Германската асоциация на търговците на агромашини, включително на употребявана селскостопанска техника ( DLG & CLIMMAR ). За първи път на Агритехника 2011 ще има демонстрационна площадка, където в реално време ще се презентират ремонтни и сервизни дейности на трактори, комбайни и прикачен инвентар.