Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Трактор.БГ стартира игра. Наградата – GPS Garmin 60 за измерване на площи

Трактор.БГ стартира игра. Наградата – GPS Garmin 60 за измерване на площи

Българският портал за селскостопанска техника Трактор.БГ стартира игра. Регламент: Трябва да познаете вида на земеделската културата от клипа на НИК ООД. Наградата, която ще получи печелившият е GPS Garmin 60 за измерване на площи.

За да се включат в играта, всички желаещи трябва да изпратят имейл на office@fermer.bg, в който трябва да се посочат: отговорът на въпроса - Какъв е видът на културата в клипа; трите имена на участника, имейл и телефон за връзка.

Организаторите на играта предупреждават, че при липса на контактна информация за участника, той няма да бъде включен при тегленето на наградата.

Името на победителя ще бъде изтеглено на 21.04.2009 г. (вторник).

Екипът на Трактор.БГ пожелава успех на всички участници!

На снимката:

Наградата – GPS Garmin 60 за измерване на площи

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug