Трактор инвест с богато разнообразие от мулчери INO за 2016 г. (ВИДЕО)

Трактор инвест с богато разнообразие от мулчери INO за 2016 г. (ВИДЕО)
Компанията INO е специализирана в производството на мулчери за лозя, овощни градини, селско стопанство, комунални нужди и горски зони. Официалният вносител за българския пазар е фирма Трактор инвест ЕООД – гр. Карлово. „С българската компания вече няколко години градим стабилно партньорство“, каза пред Трактор.БГ Борут Липоглавшек експорт мениджър на INO, който разказа за новите продукти.
 
 
„На изложението Агритехника 2015 представяме няколко новости, една от които е новият мулчер с бункер – модел Boxer. Негова основна характеристика е, че мулчираната маса не остава по почвата, а се събира в контейнер и се транспортира до желано от клиента място. Това и изключително полезно, когато растителните остатъци имат някаква болест или зараза и не трябва да останат в междуредието. Размерите, в които ще се предлага новия мулчер са от 1,30 м. до  2,45 м. Във всички модели ще се използва добре познатият от клиентите на INO патентован двойноспирален ротор с 45-градусово разпределение на работните органи. 


 
Представяме и най-новият и усъвършенстван горски мулчер от INO – моделът FORST. Той се характеризира с изключително здрав ротор от ХАРДОКС материал, оборудван с чукове, въртящи се на 360 градуса. Този модел се използва да раздробяване на силно захрастени зони, тъй като може да мулчира дървета с диаметър до 25 см.
 
В стандартното оборудване на машината влизат хидравлично отваряем капак, два реда контра ножове, предпазни вериги и вътрешна част на корпуса отново е от ХАРДОКС материал. Мулчерът се задвижва от редуктор от много висок клас, като движението към ротора се пренася посредством 8 бр. специални ремъци. 
 
 
На Агритехника представяме и нашия най-голям модел мулчер DUPLEX/TRIPLEX с работна ширина 8 метра. Той е предназначен за мулчиране на много големи площи и се предлага в два варианта.
 
Първият вариант е комбинация от предно окачен мулчер и дуплекс отзад на трактора. Вторият вариант е изцяло прикачен със система от три мулчера отзад на трактора.
 
Основно предимство на мулчер DUPLEX/TRIPLEX е възможността лявото и дясното крило да копират неравностите на терена от +15 до -15 градуса. Роторите на машината са с патентованото двойноспирално разположение на работните тела, а чуковете са от кована манганова стомана. 
 
 
Представяме и мулчер модел ELITE L, който намира основно приложение за раздробяване на треви и растителни остатъци с дебелина до 5 см в лозя и овощни градини. На този модел може да се монтира странична откланяща се косачка, задвижвана от хидравличната система на трактора. Тази косачка има работна ширина около 50 см извън тази на мулчера и позволява окосяване на тревата между отделните лози или дръвчета. Тя копира терена и посредством сензор се отклонява автоматично при среща с всяко дръвче или лозичка. Височината на косене се настройва с помощта на опорно колело, което копира терена и не зависи от работната височина на мулчера.
 
 
Тази комбинация от мулчер ELITE L и хидравлична откланяща се косачка BDR е изключително подходяща за био производство на лозя и овощни градини, които стават все по-разпространени.
 
INO представя и един от най-универсалните мулчери от гамата си – моделът PROFI MEGA. Той е предназначен за изключително интензивна работа на големи площи. Основните му предимства са комбинираното предно и задно окачване, хидравлично странично изместване, автоматичен обтегач и охлаждане на ремъците, здрави ковани чукове, контраножове и отваряем заден капак. Капацитетът на раздробяване е 8 см. 
 
Клиентите направили своя избор и доверили се на мулчерите с марката INO, могат да бъдат напълно сигурни и спокойни, че закупувайки мулчер INO от фирма Трактор инвест, те получават освен качествен продукт, също така 100% обезпеченост с резервни части и сервиз. 
 
Повече информация за всички продукти INO може да получите на телефон 0879011010 или в интернет на адрес www.tractorinvest.com
 
 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!