Трактор на годината 2023: Внимание, подгряваме двигателите

Скоро ще станат ясни претендентите за големите награди

Трактор на годината 2023: Внимание, подгряваме двигателите

На 15-16 юни в Милано, Италия, по време на събитието, носещо името “Нека предизвикателството да започне сега”, ще започне оценяването на тракторите, които се състезават за наградите в конкурса Трактор на годината 2023 (TotY 2023). Новината съобщиха от пресцентъра на изданието за Трактор.БГ.

 

Massey Ferguson 8S спечели приза за най-добър трактор за 2022

 

В състезанието участват журналисти от цял свят, които оценяват качествата на различните нови модели машини. Брандовете и различните модели се състезават в четири категории “Трактор на годината”, “Най-полезен трактор”, “Най-добър специализиран трактор” и “Най-устойчив трактор”.

 

Участниците ще имат възможността да представят своите модели трактори пред международното жури на TotY по време на събитието, организирано в сътрудничество с BKT.

 

Списъците с финалистите за всяка категория ще бъдат публикувани до края на месец юли, а експертното жури ще ще бъде заето да прави тестове на терен през месеците септември и октомври.

 

Церемонията по награждаването по традиция ще се състои на 9 ноември по време на изложението Eima International в Болоня, Италия.

 

След успеха на предишното издание и високото ниво на обществено участие, тазгодишните посетители на изложението, ще имат възможността да видят всички претенденти за големите награди в специалната външна TotY зона.

Добави коментар