Трактор.БГ ще обяви един от победителите на Farm Machine 2024

Наградите във всички 13 категории ще бъдат връчени на официална церемония тази вечер в Хановер

Трактор.БГ ще обяви един от победителите на Farm Machine 2024

Екипът на Трактор.БГ ще отличи победителя в категория Upper Medium Size Tractor на наградите Farm Machine 2024, които се провеждат по време на най-голямото изложение за земеделски машини и технологии АГРИТЕХНИКА в германския град Хановер.

 

Прочетете още: Агритехника 2023 представя бъдещите машини на полето

 

Церемонията по награждаване е планирана за вечерта на 14 ноември, когато ще бъдат обявени победителите във всички 13 категории: High Horsepower tractor; Combine; Forage Harvest; Utility Tractor; Tillage; Smart Farming + Robotic; Mid-Size Tractor; Row crop harvesting; Upper Medium Size Tractor; Sowing and planting; Plant protection; Mowing and haying; Audience Choice Award.

 

Farm Machine е най-желаната награда в индустрията за селскостопански машини от 1997 г. насам. По традиция тя се присъжда на всеки две години по време на изложението в Хановер. Организатор е DLG - международна организация на селскостопанската индустрия в Германия.

 

Редакторите на специализираните списания Agrarheute, Traction, Agrartechnik, Bayerisches Landwirtschaftliches Wochenblatt и Land & Forst, заедно с международни колеги от десет държави, сред които и екипа на Трактор.БГ, участват в журито и връчват награди за нови продукти и иновации в селскостопанската техника.

 

Специалната категория, наречена “Награда на публиката”, е мястото, където всички фермери можеха да дадат своя глас за любимата си машина. Гласуването се проведе между 9 октомври и 11 ноември 2023 г. на www.farmmachine.eu.

 

Кой ще спечели тази година Farm Machine 2024 и кой е фаворитът на публиката, ще разберете първи по-късно тази вечер. А дотогава може да разгледате богатата галерия със снимки на нашия екип от АГРИТЕХНИКА 2023 и да следите преките ни включвания във фейсбук.

Коментари
Martin Petkov
на 19.11.2023 18:07
Честито на всички отличени с медали. Разочарованието на производителя John Deere , не остана незабелязано. Освен високите цени от световния производител не успяха да се похвалят с нови неща.
Добави коментар