Трактори Armatrac и разнообразие от мулчери предложи Меркурий Агро на Събора на овцевъдите (СНИМКИ)

Трактори Armatrac и разнообразие от мулчери предложи Меркурий Агро на Събора на овцевъдите (СНИМКИ)
Дъждовното време в дните на Националния събор на овцевъдите в България, не попречи на посещаемостта на събитието. Над 100 000 души посетиха събитието, което се проведе край Лясковец с изложения на занаяти, селскостопанска техника и оборудване за животновъдството, месни и млечни овчи и кози продукти и фермерските състезания.
 
 
Фирма Меркурий Агро взе участие в Събора, като представи селскостопанска техника за по-малки земеделски стопани – животновъди, зърнопроизводители, зеленчукопроизводители и др. 

 
Най-голям интерес на щанда на Меркурий Агро предизвика трактора Armatrac, като от компанията очетоха, че в рамките на тридневния събор са продадени 4 трактора. Изключителен интерес от страна на животновъдите на щанда на фирмата, отчитат и към мулчерите, които бяха представени – Vogel & Noot, Berti и Omar V.

 
Допълнителна информация за тракторите, мулчерите и пълната гама селскостопанска техника, предлагана от Меркурий Агро можете да получите в новия сайт на фирмата: merkurij-agro.bg, както и на телефон: 0897089160 
 
 
© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!