Трактори Case IH Steiger и Quadtrac с мощност 692 к.с. излизат на пазара през 2014 г.

Трактори Case IH Steiger и Quadtrac с мощност 692 к.с. излизат на пазара през 2014 г.

Case IH представи новият флагман при сериите Steiger и Quadtrac CASE IH 620. С новите модели за 2014 г, които бяха представени пред журналисти в Макдебург, Германия преди премиерите им на Агритехника в Хановер през ноември, CASE IH показа по три нови модела при Steiger и Quadtrac.  

При новият флагман CASE IH 620, максималната мощност достига до рекордните за момента в света на тракторостроенето 692 к.с. В резултат на това новите Steiger и Quadtrac са най-мощните трактори в серийно производство в света, като в допълнение те имат въртящ момент от почти 3000 Nm и тегло от 25 тона.

Всички нови модели трактори Steiger и Quadtrac са задвижвани от 12,9 литрови, 6-цилиндрови двигатели с технологията Efficient Power.

Новата уникална и вече патентована Hi-eSCR технология  на двигателите осигурява не само отлична ефективност на разходите за гориво, но и над 95% ефективност при пречистването на азотния диоксид в сравнение с 80-85% при останалите системи.

В допълнение, Steiger и Quadtrac имат най-голяма кабината в индустрията с ненадмината видимост във всички посоки. Кабината Surveyor е с 4-точково окачване за максимален комфорт на оператора. Окачването редуцира максимално друсането по време на работа.


Очаквайте видео репортаж от представянето на новите трактори  Case IH Steiger и Quadtrac в Трактор.БГ !

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!