Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Трактори Foton TE 254 - с кабина ще влязат на българския пазар от месец Май

Трактори Foton TE 254 - с кабина ще влязат на българския пазар от месец Май

трактор Foton TE 254 ( 25 к.с. )

От Май месец тази година, на българския пазар на агро техника ще влязат и най-новата серия трактори Foton ТЕ 245 с кабина и ниски нива на вредни емисии. Тракторите от тази серия са много подходящи за лозя, овощни градини, животновъдни ферми, както и за малки и средни земеделски стопанства.

 

 

Новата серия трактори е оборудвана с просторна и комфортна отопляема кабина, с подобрен външен вид, модерна и безшумна скоростна кутия. Лостът за превключване на предавките е изместен на удобно за ръката на тракториста място - в страни на калника.

 

Двигателят е подобрен в отговор на повишените изисквания на ЕС за намаляване на вредните емисии и разпространяващата се тенденция за употреба предимно на биодизел.

 

 

От официалният вносител на тракторите Foton за България, заявиха за Трактор.БГ, че фермери вече са направили авансови заявки за покупка, тъй като освен редицата подобрения в новата серия на тракторите FOTON, те са на изключително атрактивна за българския пазар цена !

 

Повече информация, можете да получите на : 0888 219 864 , както и на www.tractor.dir.bg

Коментари
анонимен
на 08.12.2011 11:52:21
[lud]
анонимен
на 14.12.2011 11:42:10
[star[:king:]s]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug