Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Трактори Landini с 2 години заводска гаранция пуска Оптиком

Трактори Landini с 2 години заводска гаранция пуска Оптиком
Поради големия интерес и успешните продажби на нашия пазар специално за българските фермери новата Серия 5H на тракторите LANDINI вече се предлага с 24 месеца ЗАВОДСКА гаранция от вносителя Оптиком ООД. Високата надеждност на машините е гарантирана от производителя Argo Tractors, а спокойната работа е осигурена от сервиза на Оптиком, чиято кампания с мотото „Вашето спокойствие в нашите ръце” стартира през април.
 
Тракторите LANDINI 5H са четири модела с мощност от 88 до 113 к.с., оборудвани с новите четирицилиндрови двигатели Perkins Tier4i с Dual Power система при моделите с Powershuttle за автоматично осигуряване на допълнителна мощност и въртящ момент при същевременно понижена консумация на гориво.Кабината Total View е с наново проектиран интериорен дизайн, осигуряващ на водача по-светла и компфортна среда. Напълно регулиряемото място за водача стандартно включва пневматична седалка и ново арматурно табло, което се накланя заедно с волана и осигурява отлична видимост на оператора при управление на трактора. Кабината е напълно изолирана от външната среда посредством тонирани стъкла с топлоизолационен ефект и ефективна система за поддържане на налягане по-високо от атмосферното в нея. Системите за вентилация и климатизация с филтри с активен въглен, монтирани на тавана, допълнително допринасят за комфорта на оператора. 

 
Тракторите от серия LANDINI 5Н са универсални и подходящи за всички дейности в съвременното земеделие и животновъдство. Елегантният дизайн и комфортната кабина заедно с отличните технически параметри превръщат работата на фермерите в удоволствие.
 
В новата кабина се забелязва изключителното внимание към всеки детайл. Стилно и добре осветено арматурното табло се регулира и накланя заедно с волана, осигурявайки на водача отлична видимост при управление на трактора. 5Н е с повишен дебит на хидравличната система – 63 л/мин + 30 л/мин за по-бърза работа на прикачен инвентар, например челен товарач; както и по-голям резервоар за гориво с обем 120 л. Трансмисията може да бъде Powershuttle или Synchro Shuttle, в зависимост от предпочитанията на клиентите, като и двете разновидности са с голям избор от работни скорости и намалени обороти на двигателя при транспорт. 
 
Заедно с удължената 2-годишна заводска гаранция от Оптиком предлагат и изгодни финансови схеми.
 
За допълнителна информация:

Оптиком ООД
Телефон:070020205
opticom@opticom-bg.com
www.opticom-bg.com

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug