Трактори Massey Ferguson 3600 предлагат нови възможности за по-добра ефективност

Трактори Massey Ferguson 3600 предлагат нови възможности за по-добра ефективност

Верен на политиката си за непрекъснато развитие на продуктите си, Massey Ferguson представи две нови възможности за подобряване на оперативната ефективност и продуктивността на тракторите си от серията MF 3600, подходящи за лозарството, овощоарството и за редица още специализирани дейности.

Първата новост е системата Electronic Lift Control (ELC), която позволява на оператора да повдига и смъква задната триточкова навесна система на трактора с по-голяма скорост и лекота в края и началото на всеки ред. Електронният контрол осигурява още по-голяма прецизност и точност при работата на машината от колкото при конвенционалната механична система.

Компактно интегрирана в дясната конзола на трактора, ELC системата е изключително удобна за ръката и позволява бързи, ефективни и ергономични решения за повтарящото се повдигане на инвентара и по-малко действия в края на всеки ред.

ELC вече се предлага като опция за V, S и Е версиите на тракторите от серията MF3600 с и без кабина, както и при тракторите MF3600GE само с кабина.

Другата новост, която MF предлага като опция за MF 3600 е вертикалната изпускателна система, която насочва изгорелите газове високо, като по този начин ги държи далеч от кабината и от почвата. Като бонус, внимателното позициониране на изпускателната уредба, спомага за намаляване на нивата на шума в кабината на просторния MF3600 – и така този трактор е един от най-тихите в своя клас.

MF3600 V, А, Е и GE тракторите са специализирани модели с работни ширини от 1.00-1.80 м, подходящи за операции в тесни или затворени пространства като лозови масиви, овощни насаждения, зеленчукови градини. Подходящи са и за закрити помещения, за отглеждане на добитък и работа в рамките на градската среда.

Изключителна маневрени и с много просторни кабини тракторите от серията  MF3600 са с мощности от 69, 80, 92 и 100 к.с.

Изключителен представител на световноизвестната марка Massey Ferguson за България е Фермер 2000.

© 2009 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!