Тракторите Fendt 800 Vario осигуряват висока производителност при нисък разход

Тракторите Fendt 800 Vario осигуряват висока производителност при нисък разход

Високата рентабилност, която предоставят тракторите Fendt 800 Vario. Моделите  Fendt 818/820 се превърнаха в най-продаваните компактни трактори с висока мощност на европейския пазар. Високата мощност в комбинация с добрата маневреност и видимост ги правят наистина предпочитана придобивка от средния клас трактори. С моделът 820 Vario, Fendt напълно осигурява задоволяване на потребителските нужди като предоставя мощност от над 200 к.с. Моделът предоставя висок клас стандартно оборудване дори за най-взискателните изисквания. Част от стандартното оборудване са системата за управление TMS, както и системата Variotronic TI.

За да се сравнят действителните разходи по инвестирането в трактора, следва да се отчетат общите или оперативните разходи на час или на хектар. Към тях трябва да се включи консумацията на гориво. Тези разходи обикновено играят голяма роля, тъй като съставляват близо 50 % от общите експлоатационни разходи.

Като второ по ред поколение Fendt 800 Vario търпят някои успешни технологични нововъведения. С използването на най-новите технологии при двигателите, икономическите ползи се увеличават с 10 %. В същото време новия модел от серията е с максимална мощност от 205 к.с. – това определено допринася за ефективната работа.

Комбинацията от добри технически характеристики, комфорт и разбира се ниските екплоатационни разходи, които производителят се стреми да предостави, правят тракторите Fendt 800 Vario привлекателен обект на инвестиция за потребителите.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!