Тракторите LS бързо печелят доверието на българските фермери (ВИДЕО)

Тракторите LS бързо печелят доверието на българските фермери (ВИДЕО)

Tракторите LS, които влязоха на българския пазар за земеделска техника от есента на 2013 г., вече се радват на интереса на българските селскостопански производители, благодарение на конкуретните си цени и разнообразие на модели, предлагани от Сатнет – Карлово.

Пълната гама корейски трактори беше представена официално на АГРА 2014 със сериите G, R, U и Plus.  Машините привлякоха вниманието на посетителите с атрактивни цени:

Тракторите LS, към които отчитаме сериозен интерес и тук на АГРА са висококачествени машини, на изключително конкурентни цени. На практика фермерите могат да имат в стопанството си модерен и високопроизводителен трактор на цени на които до момента са се продавали само руски трактори, посочи Димитър Вангелов, Съдружник в Сатнет – Карлово.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:




В лицето на Сатнет виждаме надежден партньор, благодарение на професионалния им екип, сервиз и позиции на пазара, посочва Боно Ким, Синиър Мениджър на Корейската корпорация за Европа.

Предлагаме трактори в диапазона от 17 до 100 к.с. Тракторите под 60 к.с. са подходящи за лозарството и овощарството, които се развиват добре в България. Предлагаме и  трактори с челни товарачи, предназначени за работа в животновъдните ферми. Нашите машини ка висококачествени, но на изключително конкурентни цени, подчерта Боно Ким.

По-големите машини се използват и от по-големите земеделски производители като помощни трактори в стопанството.

Тракторите LS са оборудвани с двигатели IVECO и Mitsubishi. Трансмисиите са Powershuttle и Powershift. Имат електрохидравлично управление на навесната система; модерни и обезшумени кабини с климатик и много други екстри.

В активната пролетна кампания от фирма Сатнет предлагат атрактивни промо пакети на трактори LS с прикачен инвентар.

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!