Тракторите Steyr CVT са оборудвани с електронна безстепенна трансмисия от ново поколение

Тракторите Steyr CVT са оборудвани с електронна безстепенна трансмисия от ново поколение

Всеки трактор CVT на Steyr се задвижва от 6 цилиндров, турбо двигател с интеркулер, разбира се способстващ за ниските нива на вредните емисии, напълно съвместим с Tier III от регулативните стандарти. Всички модели са оборудвани с електронна безстепенна трансмисия с хидравлично управление, включваща creeper скорости. Новата трансмисия предоставя достигането на 50 км/ч при обороти на двигателя по-ниски от 1900 об/мин.

Електронната инжекционна система е Bosch. Мощността варира от 141 до 224 к.с.в зависимост от модела. Тракторите обезпечават извършването на множество селскостопански дейности. Четирите скорости на задния ВОМ са стандартни, а всички пет модели от серията могат да бъдат оборудвани и с преден ВОМ. Хидравличната система е с достатъчно голям капацитет. Дебитът на помпата е 130 л/мин. Задвижването 4х4 и блокажа на диференциала са част от стандартното оборудване, има опции за избор при предната ос, както и дискови спирачки за допълнителна сигурност при превозването на тежки товари по пътя.

От всеки детайл е видно, че новата серия на Steyr е с иновативен дизайн, демонстриращ комфорт и лукс. Кабината осигурява отлична видимост и предоставя работа с множество функции. Тракторът е оборудван с вграден монитор, работен панел с памет функции и джойстик за регулиране на телескопичните огледала. Тракторът е оборудван с климатик и лукзосна регулируема седалка. Steyr са помислили за пълния комфорт на оператора като са оборудвали кабината с поставка за мобилен телефон и разбира се hands free система, така че оператора може да осъществи връзка при необходимост без да се налага да прекъсва работата си за тази цел.

Контролните функции са логически подредени, вградени основно в десния подлакътник. Системата позволява програмиране на функциите и водачът има пълен контрол върху работата.

 

Всеки трактор от серията CVT на Steyr е своеобразен шедьовър за австрийските инженери. От лукса и удобствата  в кабината през високата производителност, които ключовите компоненти предоставят, всъщност всеки детайл е плод на оптимални технологични решения, при това Steyr се гордее с 50 годишен опит в производството на селскостопанска техника.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!