Тракторът Buhler Versatile 535 взе награда за най-добър PR в Русия

Тракторът Buhler Versatile 535 взе награда за най-добър PR в Русия

 

Тракторът BUHLER Versatile 535 , който преди няколко месеца постави Световен рекорд и влезе в книгата на Гинес с диковане на 4170 декара за едно денонощие, агрегатиран с дискова брана Gregoire Besson, преди дни получи награда за най-добър PR в Русия. Сред компаниите, които са се борили за титлата са антивирусната софтуерна компания Kaspersky, Nord Stream AG., Kraft Foods Русия и др.

 

Собственик на тракторните заводи BUHLER Versatile e руската компания Ростсельмаш, която стигна до финала на конкурса заедно с една от най-големите руски компании, изграждаща газопроводи - Норд Стрийм, чиито основен акционер пък е Газпром. Гласовете на журито обаче отсъдиха наградата «Серебряный лучник» за PR акцията със световния рекорд на тракторът Buhler Versatile с мощност 535 к.с.

 

Компаниите от групата на Ростсельмаш влизат в първите 5 най-големи световни производители на селскостопанска техника. Ростсельмаш е абсолютен лидер в продажбата на селскостопанска прибираща техника в Русия. Комбайните Rostselmash Vector и ACROS са най-продаваните зърнокомбайни през 2010 г. в Русия.

 

© 2011 tractor.bg