Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Тракторът Case IH Magnum 380 CVX получи поредно световно признание

Тракторът Case IH Magnum 380 CVX получи поредно световно признание

Case IH Magnum 380 CVX в AGROTECH 2015

След като беше избран за "Трактор на годината" на EIMA в Болоня миналата есен и за "Машина на годината 2015" на SIMA в Париж през февруари, новият трактор Case IH Magnum 380 CVX беше отличен и със златен медал на изложението AGROTECH в Киелце, Полша. 
 
"Case IH Magnum 380 CVX получи безпрецедентно признание в последните шест месеца. Такъв троен успех с три престижни награди от международни изложение е ясен знак на благодарност, че селскостопанската техника на Case IH е иновативна и високопроизводителна", каза Матю Фостър, вицепрезидент на Case IH, отговарящ за Европа, Близкия изток и Африка.
 
AGROTECH е най-голямото и значимо земеделско търговско изложение на Полша. На повече от 60 хиляди квадратни метра изложбена площ, повече от 58,000 посетителите се възползваха от възможността да се запознаят с най-новите и иновативни машини в селскостопанския сектор.
 
"За Case IH AGROTECH е едно утвърдено търговско изложение и предлага отлични възможности да представим нашите модерни, иновативни и ефективни машини на клиентите в Полша и извън нея. Ние знаем, че повишаването на ефективността на машините е общо изискване за фермерите в цяла Европа, ефект от изменението на климата и възможността да могат максимално да се възползват от всеки прозорец на хубаво време на полето. Оценявам нашето присъствие на изложението AGROTECH като изключително успешно. Успяхме да покажем високотехнологични решения и да достигнем до фермерите отново. И не на последно място – изключително важен е фактът, че ние не само получихме златен медал за Magnum 380 CVX на AGROTECH, но и втори златен медал за "изключително оригинален и модерен стил на представяне на марката на изложението, което прави успеха ни още по-вълнуващ!", каза още Фостър.
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug