Tракторът LS XU 6168 направи дебют в България на АГРА 2016 (ВИДЕО)

Tракторът LS XU 6168 направи дебют в България на АГРА 2016 (ВИДЕО)

Фирма Сатнет направи премиера на новия модел трактор LS XU 6168 на корейския производител LS, който се наложи успешно и на българския пазар през последните години. Тракторът впечатлява с изцяло новият си агресивен дизайн, който показва концепцията на производителя за развитие на бранда и големия му потенциал за налагане на пазара в сeгмента на универсалните трактори.

„Радвам се да ви представя в България новия трактор LS ХU 6168, вече с двигател, покриващ изискванията за вредни емисии TIER IV, който е изцяло наша разработка. Както виждате зад мен, тракторът е с изцяло нов и подобрен дизайн. Вече всички трактори LS от средния мощностен диапазон на марката ще бъдат обозначавани с буквата Х преди модела.”, каза пред Трактор.БГ Кю Хуанг, експорт мениджър за България и Турция на LS.




Всеки универсален трактор от серията XU е оборудван с последно поколение двигатели за оптимална икономичност. До момента корейският производител предлагаше трактори с максимална мощност до 55 к.с., а сега с новия двигател мощта се увеличава до 68 к.с.

LS ХU 6168 е универсален трактор, което го прави подходящ както за животновъдните ферми, така и за малки земеделски производители. Тракторът, който е в мощностния диапазон до 70 к.с., има капацитет на задния навес до 1900 кг, като се предлага и с опция на трансмисията Power Shuttle.
 



Кю Хуанг подчерта: Всеки трактор с марката LS се произвежда единствено в завода ни в Южна Корея, който е един от най-модерните в страната, с внедрено ноу хау от нашите инженери на световния бранд LS, който всички добре познавате. През 2016 г. LS ще покаже на пазара много нови модели, които да покриват изискванията за TIER IV и също така модели в по-високите мощности (до 100 к.с.).


Серията LS XU e с широка кабина, отличаваща се с ергономичен дизайн и отлична видимост във всички посоки. Всички контролни лостове са изключително удобни за управление. Кабината се предлага заводски с климатик и е изключително комфортна и функционална за оператора.


 

"Много съм доволен от работата ни с фирма Сатнет. Нашето партньорство започна едва преди 3 години на изложението Агритехника 2013, но от този момент нататък мисля, че не бихме могли да имаме по-добър дистрибутор за този регион. Заедно със Сатнет ще предложим промоционални пакети и оферти на нашите трактори, с което да затвърдим още по-силно позициите на българския пазар", каза Кю Хуанг.


Информация за новите трактори LS от серията XU можете да получите от Сатнет ООД Карлово – официалният дилър на марката за България.

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!