Тракторът Valtra N163 стъпва на българския пазар в началото на 2013 год.

Тракторът Valtra N163 стъпва на българския пазар в началото на 2013 год.

 

В края на месец септември финландският производител на трактори VALTRA направи световна премиера на новите модели трактори от N серията - N93, N 103 и N163.



Събитието се състоя в живописния замък Château de Sully, недалеч от Париж и в рамките на дните на провеждащото се изложение InnovAgri.


За това кога фермерите могат да очакват новият модел N163 на българския пазар, който е най-мощният 4-цилиндров трактор в света, Трактор БГ разговаря с Филип Лазаров, търговски директор на Варекс ООД.



Той сподели, че новият модел N163 на Valtra ще бъде у нас още в края на тази година, като мероприятията за неговото официално представяне на българския пазар са предвидени за началото на 2013 година.

 

Редица подобрения отличават новият модел трактор N 163. Пред Трактор.БГ, Филип Лазаров сподели, че това е една цялостна концептуална разработка на финландския производител и, че не трябва да се забравя, че това е най-мощният 4-цилиндров трактор в индустрията. Ние считаме, че марката се представя отново подобаващо, с най-доброто и не случайно, самата машина е номинирана за Трактор на годината.

 

Г-н Лазаров заяви още, че концернът AGCO неслучайно залага на Valtra, тъй като марката има изключително голям потенциал за развитие и от Варекс са изключително щастливи, че именно тяхната фирма представя бранда у нас заедно с Challenger. Предстои една мащабна кампания през 2013 г. по налагането на N163 като един масов трактор в този сигмент, допълни още той. С това фирма Варекс ще продължи да работи за утвърждаването на марката в България.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО :

Valtra N 163