Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Тракторът Valtra N163 стъпва на българския пазар в началото на 2013 год.

Тракторът Valtra N163 стъпва на българския пазар в началото на 2013 год.

снимка: Трактор.БГ

 

В края на месец септември финландският производител на трактори VALTRA направи световна премиера на новите модели трактори от N серията - N93, N 103 и N163.Събитието се състоя в живописния замък Château de Sully, недалеч от Париж и в рамките на дните на провеждащото се изложение InnovAgri.


За това кога фермерите могат да очакват новият модел N163 на българския пазар, който е най-мощният 4-цилиндров трактор в света, Трактор БГ разговаря с Филип Лазаров, търговски директор на Варекс ООД.Той сподели, че новият модел N163 на Valtra ще бъде у нас още в края на тази година, като мероприятията за неговото официално представяне на българския пазар са предвидени за началото на 2013 година.

 

Редица подобрения отличават новият модел трактор N 163. Пред Трактор.БГ, Филип Лазаров сподели, че това е една цялостна концептуална разработка на финландския производител и, че не трябва да се забравя, че това е най-мощният 4-цилиндров трактор в индустрията. Ние считаме, че марката се представя отново подобаващо, с най-доброто и не случайно, самата машина е номинирана за Трактор на годината.

 

Г-н Лазаров заяви още, че концернът AGCO неслучайно залага на Valtra, тъй като марката има изключително голям потенциал за развитие и от Варекс са изключително щастливи, че именно тяхната фирма представя бранда у нас заедно с Challenger. Предстои една мащабна кампания през 2013 г. по налагането на N163 като един масов трактор в този сигмент, допълни още той. С това фирма Варекс ще продължи да работи за утвърждаването на марката в България.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО :

Valtra N 163

Коментари
бенефициент по 121
на 22.12.2009 11:15:21
ето пак големите обещания че ще се разгледат проектите до края на годината. сега ще окълцат пак нашите пари. не ми е ясно само защо дават господата управляващи напразни обещания и срокове. че каро виждаш че няма да стане, поне не казвай че ще стане. така или иначе сега ще ми орежат от ес.
Panev
на 23.12.2009 22:22:54
моя проект мина,ама още си чакам парите...
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug