Транспортьорът TIGRECAR 5800 гарантира качество и безопасност от ANTONIO CARRARO

Транспортьорът TIGRECAR 5800 гарантира качество и безопасност от ANTONIO CARRARO
Tigrecar 5800 е най-новият транспортьор, предлаган на пазара от лидера в производството на трактори ANTONIO CARRARO. Новият Tigrecar 5800 е със средна мощност, подобрени функции и иновативни технологии, гарантиращи високо качество и безопасност. Транспортьорът осигурява на оператора удобно и лесно достъпно място за управление, благодарение на централен тунел, който е освободен от всякакви прегради.

Двигателят на TIGRECAR 5800 е същият като този на тракторите от серията T Major с мощност от 49,7 к.с. и 4 цилиндъра. Скоростната кутия е с 8+8 предавки с инвертор и синхронизиран ВОМ 540 об/мин. В допълнение към своите 4-ри дискови спирачки в маслена баня Tigrecar 5800 може да бъде оборудван с опцията Superbrake спирачна система гарантираща безпроблемното му спиране дори при стръмни склонове. Tigrecar 5800 е транспортьор, който предлага  много аксесоари и удобства, които са от съществено значение за модернизирането и комфорта на селскостопанските оператори.
 
Кабина: 
Като опция, Tigrecar 5800 може да бъде оборудван със затворена кабина, благодарение на която операторът може да работи в безопасна и здравословна среда, напълно защитен. Затворената кабина е новост за тази категория транспортьори, и има за цел да улесни максимално работата и безопасността на операторите при изпълнението на задачи като: превоз на различни материали в запрашена среда или просто в трудно достъпни гористи местности. Кабината е удобна и просторна и предлага широк достъп до органите за управление. Нейното ултра нископрофилно купе позволява на транспортьора да се движи пъргаво в тесни пространства или в междуредията на листни култури при височина от 2 метра. Звукоизолацията, както и видимостта на оператора са отлични благодарение на минимизираната конструкция на колоните, където са монтирани стъклата с изглед във всички посоки. Кабината е с отоплителна система и дефлектори за рециклиране на въздуха.

Допълнителна информация за Tigrecar 5800 можете да получите от официалния вносител на Antornio Cаrraro за България - СД Драганови

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!