Три мега бранда на Тайтън Машинъри с ексклузивни премиери на БАТА Агро

Три мега бранда на Тайтън Машинъри с ексклузивни премиери на БАТА Агро
Ексклузивни премиери и машини-рекордьори представи Тайтън Машинъри България в рамките на най-голямото селско стопанско изложение за техника у нас - БАТА Агро 2017. 
 
Само преди месец Väderstad постави нов световен рекорд за най-много засети хектари в рамките на 24 часа. За едно денонощие високоскоростната сеялка Väderstad Tempo, агрегатирана към трактор Case IH Magnum CVX 380, доказа своя огромен капацитет.
 
Питър Люнкстед, мениджър „Продажби“ във Väderstad разказа повече пред камерата на Трактор.БГ:
„През месец април представихме сеялката Väderstad Tempo L 16 в Унгария. Целта на нашия опит бе да покрием повече от 450 хектара за период от 24 часа. Щастлив съм, че не просто подобрихме рекорда, но и успяхме да постигнем 502.05 хектара, което е повече от отлично. В рамките на БАТА Агро показваме тази невероятна машина в България, благодарение на Тайтън Машинъри, с които работим успешно както тук, така и в Румъния и бих казал, че никога не сме имали по-здрави отношения“.
 
На щанда на Тайтън Машинъри земеделците можеха да видят и новият трактор Case IH Optum CVX.
 
 
“Optum CVX е тракторът на бъдещето. Той е най-усъвършенстваният и специализиран трактор, който произвеждаме в момента. Тракторът бе специално разработен за западноевропейския пазар, но се оказа и изключително достъпен за българските фермери. Разговарях с клиент, който има подобен трактор, малко по-мощен, но той е категоричен, че с Optum CVX постига много по-добри резултати. Това е тракторът на бъдещето, но ние го предлагаме днес“, заяви Джордж Стансън, бизнес мениджър в Case IH за Балканите. 
 
Case IH е компания с близо 200-годишна история, която непрекъснато се стреми към успехите и търси начини да предлага иновации на фермерите. Това е брандът, който откликва към земеделците, които се стремят да имат по-висока производителност, по-голяма надеждност и всичко това с един бутон.
 
Case IH е марката на първия автономен трактор, който надхвърли и най-смелите очаквания. 
 
 
„Автономният трактор също е много футуристичен, разбираемо и много фермери искат да го притежават възможно най-бързо. Вярвам, че след 20 години много фермери ще разполагат с такъв трактор. Би било прекрасно да гледаш мач вкъщи и в същото време да управляваш трактора си на полето.
 
Не мога да кажа кога точно ще влезе в производство, но със сигурност преди това ще направим демонстрации с него и в България, заедно с Тайтън Машинъри. Мога да кажа, че няма по-добра компания, с която бихме работили и вярвам, че сътрудничеството ни е по-силно от всякога“, каза още Стансън. 
 
 
На щанда на компанията своят дебют направи и пръскачката Tecnoma Hydraulic Variable Clearance (HVC), чиято премиера бе на изложението SIMA 2017 във френската столица Париж през февруари. Това обаче не е първата среща на земеделците с нея. Месец по-рано Tecnoma HVC бе представена ексклузивно пред земеделски производители на полева демонстрация в Ловешко и Старозагорско. В рамките на атрактивния демо тест, фермерите се убедиха в качествата на френската машина.
 
„На БАТА Агро 2017 представяме пред земеделските производители нашата нова самоходна пръскачка с Tecnoma HVC, с хидравлично променящ се работен просвет от 1.20 до 1.80 м. Тя е много подходяща за фермерите, които отглеждат високо растящи култури, като рапица и слънчоглед. Друга иновация в пръскачката е хидравлично променящата се колея от 2.00 до 2.95 м. Благодарение на която пръскачката може да бъде използвана за всички видове посеви и при всякакви култури, независимо от етапа на тяхното развитие“, обясни Магдалена Лембиц, експорт мениджър на Tecnoma за България и прибалтийските страни.
 
 
Изненадите от френския лидер не свършват до тук. По време на Агритехника в Хановер, Tecnoma ще покаже своят нов модел от серията Laser – XL. Моделът представлява изключителна новост, тъй като комбинира широка колея до 4 м, и работен просвет до 1,8 м. Хидравлично регулиран този модел е изключително функционален и особено подходящи за по-големите стопанства, като тези в България.
 
„С Тайтън Машинъри имаме много дълго и ползотворно сътрудничество вече 15 години. Радваме се, че имаме такъв партньор в тяхно лице и оценяваме изцяло техния професионализъм и усилията, които полагат за налагането на нашите продукти“, допълни Магдалена Лембиц.
 
Изненадите от Тайтън Машинъри не приключват до тук. В момента погледът на компанията е обърнат към модернизация и осъвременяване на някои от вече съществуващите бази.
 
„Винаги се стараем да държим ръката на пулса т.е да сме актуални на пазара. Стараем се винаги да предлагаме конкурентни цени на продуктите си, съобразяваме се с възможностите и момента. Бих казал, че имаме и наложена практика – да работим с клиентите си така че да може да предложим финансиране на фермерите по начина, по който на тях им е удобно. Имаме добре изградена мрежа от сервизни бази в страната, което е основното след продажбата в следващите години.
 
Покриваме оптимално като разположение и сервизни екипи в цялата страна. В тази връзка продължаваме да обучаваме хората си и да градим нагоре. Освен това стигнахме до решението през тази година да открием нова база в София т.е съществуващите до момента по-малки офиса, ги обединихме в една нова съвременна база, на хубаво местоположение и отговаряща на съвременния стандарт, с място за всичко, включително и голям и добре оборудван сервиз“, каза Филип Цветков, мениджър за България в Тайтън Машинъри.
 
 
Топ предложенията на Тайтън Машинъри винаги са съобразени с това, което българските фермери търсят. От компанията са категорични, че в годините са научили какво е приложимо за родните полета, както търсят земеделците и как по най-добрия начин да покрият техните очаквания с конкуренти машини и актуални решения.
 
„През последните години БАТА Агро е много професионално организирано изложение. В рамките му имаме възможност да видим всичко на нашите конкуренти, както и да представим пълна гама от нашите продукти. Това към което се стремим е да спечелим клиенти, като предлагаме най-доброто обслужване, с което сме известни и се гордеем“, категоричен е Кристиан Митердорфер, управляващ директор на Тайтън Машинъри за Европа.
 
Повече информация за всички машини с марките Case IHVäderstad и Tecnoma можете да получите от Тайтън Машинъри България на *4040 и на www.titanmachinery.bg
Добави коментар