Тригодишният Даниел изтегли победителя от играта за GPS Garmin на Трактор.БГ

  • 490
  • 0
  • Новини
Тригодишният Даниел изтегли победителя от играта за GPS Garmin на Трактор.БГ
На 26.04.2009 г. край село Момин сбор, общ. Велико Търново бе изтеглен победителят от играта на Трактор.БГ – “Познай културата и спечели GPS Trimble”
 
Три годишният Даниел изтегли името на Трайко Йорданов Матев, който е дал верен отговор на загадката, а именно, че културата от видео клипa, публикуван във ВИДЕО категорията на Трактор.БГ и гледан над 1200 пъти, е ЛЕН. Щастливецът спечели GPS 60Garmin за измерване на селскостопански площи, с меню на български език. Наградата е любезно предоставена от НИК ООД, вносител на GPS навигации за селското стопанство с марките Garmin и Trimble, както и на специализирано оборудване за прецизно земеделие.
 
Голяма част от участниците в играта предположиха, че културата, която се жъне във видео клипа, е коноп, сорго, ориз и др., но само 40 души познаха верния отговор.
 
Поради големия интерес, Трактор.БГ реши да предостави и една поощрителна втора награда, а именно: уикенд за двама в Комплекс за селски туризъм. Наградата бе спечелена от Мартин Николов Маринов.
 
Трактор.БГ благодари на всички участвали в играта, както и на фирма Ник ООД за предоставената награда!
 

Имената на всички познали културата лен, измежду които бяха изтеглени имената на печалившите, можете да видите ТУК.
 

Вижте още: Теглене на печелившия от играта за GPS Garmin на Трактор.БГ