Тригодишният Даниел изтегли победителя от играта за GPS Garmin на Трактор.БГ

Тригодишният Даниел изтегли победителя от играта за GPS Garmin на Трактор.БГ
На 26.04.2009 г. край село Момин сбор, общ. Велико Търново бе изтеглен победителят от играта на Трактор.БГ – “Познай културата и спечели GPS Trimble”
 
Три годишният Даниел изтегли името на Трайко Йорданов Матев, който е дал верен отговор на загадката, а именно, че културата от видео клипa, публикуван във ВИДЕО категорията на Трактор.БГ и гледан над 1200 пъти, е ЛЕН. Щастливецът спечели GPS 60Garmin за измерване на селскостопански площи, с меню на български език. Наградата е любезно предоставена от НИК ООД, вносител на GPS навигации за селското стопанство с марките Garmin и Trimble, както и на специализирано оборудване за прецизно земеделие.
 
Голяма част от участниците в играта предположиха, че културата, която се жъне във видео клипа, е коноп, сорго, ориз и др., но само 40 души познаха верния отговор.
 
Поради големия интерес, Трактор.БГ реши да предостави и една поощрителна втора награда, а именно: уикенд за двама в Комплекс за селски туризъм. Наградата бе спечелена от Мартин Николов Маринов.
 
Трактор.БГ благодари на всички участвали в играта, както и на фирма Ник ООД за предоставената награда!
 

Имената на всички познали културата лен, измежду които бяха изтеглени имената на печалившите, можете да видите ТУК.
 

Вижте още: Теглене на печелившия от играта за GPS Garmin на Трактор.БГ