Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Трима южноафрикански фермери поръчаха накуп 138 трактора CASE IH

Трима южноафрикански фермери поръчаха накуп 138 трактора CASE IH

трактор CASE IH

 

 

Трима южноафрикански фермери поръчаха накуп 138 трактора CASE IH , както и 4 самоходни пръскачки Patriot 3330 .

 

Стопаните направили тази рекордна за страната си поръчка, обработват 180 000 декара земеделска земя в най-серверната провинция на Южна Африка - Трансваал.

 

" CASE IH е марката, която е точния и печеливш избор на едрите фермери", коментира поръчката Диего Дел Кале , търговски директор в CNH.

 

От поръчаните 138 трактора, 60 броя са CASE IH JX 95 ( 4x4 ). Другите трактори са от моделите CASE IH Maxxum 125 ( 125 к.с. ) и CASE IH Magnum 340 ( 340 к.с. ).

 

Сделката се осъществява от компанията Northmec, която е част от холдинга Invicta , обединяващ 42 дилъра на CASE IH за Южна Африка.

 

© tractor.bg 2011

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug