Trimble представя новата асистираща система за управление с висока точност- Trimble EZ Pilot

Trimble представя новата асистираща система за управление с висока точност- Trimble EZ Pilot

 

Trimble представя новата асистираща система за управление с висока точност - Trimble EZ – Pilot. Системата Trimble EZ - Pilot управлява волана с помощта на вграден електромотор, съвместно с дисплея Trimble CFX - 750 или интегрирания дисплей Trimble FMX, използвайки GNSS.Системата EZ - Pilot притежава елегантен дизайн и се закрепва за кормилната ос, осигурявайки свободен достъп до пулта за управление в кабината. Гъвкавостта на системата също така позволява неограничено ръчно управление.Използвaйки новата Trimble T3 (подобрена теренна компенсация), системата EZ - Pilot управлява завиващите колела на трактора така, че да компенсира тежки терени и склонове. Повишената въртяща мощност осигурява по-добро завиване на машини с по-твърда кормилна система. Съвместимостта с телескопични волани, позволява на потребителя да настройва волана нагоре или надолу според личните си предпочитания.


Опции за съвместимост към кормилната уредба:
Системата EZ - Pilot може да се инсталира към одобрени машини, като в същото време се запазва използването на оригиналния волан.
Системата EZ - Pilot може да се инсталира и с опционален волан, който компенсира изместването така, че позицията на волана да съвпадне с първоначалната.


„ Нашата цел беше да предоставим на клиентите ни, една достъпна, но висококачесвена система за управление, която е решение между Асистиращата система за управление EZ - Steer и Автоматичната система Autopilot," каза Ерик Арвесен, Вицепрезидент на Trimble Земеделски сектор." Системата EZ- Pilot осигурява висока точност необходима за прецизни операции, като ивична обработка или сеитба и окопаване на редови култури на много достъпна цена.


За Trimble - Земеделски сектор
Американската компания Trimble днес е лидер на пазара по предоставянето на модерни GPS-решения. Благодарение на Тrimble днес фермерите могат да управляват всеки един аспект от обработката на земята, за постигане на по-голяма продуктивност и ефективност и по-малки разходи - от сеитбата до жътвата. GPS - системите за навигация осигуряват прецизност на обработката, системите за автоматизирано управление на машината спестяват време и разходи, лазерните устройства дават ценни данни за обработваната земя, като спомагат за увеличаване на продуктивността.

 За Trimble

Trimble прилага технология, за да направи бизнеса и правителството значително по-продуктивни. Решенията са насочени към приложения, изискващи позиция или местоположение - включително проучване, строителство, селско стопанство, управление на военноморски флот, обществената безопасност и картиране. В допълнение към използването на технологии за позициониране, като например GPS, лазери и оптика, решенията на Trimble могат да включват софтуер, със съдържание, специфично за нуждите на потребителя. Безжичните технологии са използват за предаване на решение на потребителя и осигуряване тясна връзка между полето и офиса. Основана през 1978 г., Trimble е със седалище в Сънивейл, Калифорния.


За допълнителна информация, посетете уебсайтът на официалния дилър за България - НИК Електроникс ООД www.nik.bg

 

Trimble EZ Pilot