Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Trimble въвежда нова генерация дисплей за прецизно земеделие (ВИДЕО)

Trimble въвежда нова генерация дисплей за прецизно земеделие (ВИДЕО)

Trimble FX Guide

Trimble представи на световното изложение Агритехника 2013 новия тъчскрийн дисплей TMX-2050™ - дисплей от ново поколение, изграден върху популярната операционна система Android™. TMX-2050™ предлага интуитивен интерфейс, който дава възможност на земеделските производители лесно да прилагат решения за прецизно селско стопанство като така развиват своя бизнес.

Дисплеят се свързва автоматично към Connected Farm – системата за управление на стопанството, която дава достъп до движението в реално време на техниката, състоянието на двигателя, границите на полето и данните за парцела.

12,1-инчовият High Definition (HD) мулти тъч екран на дисплея позволява бърза работа с въведените карти и всички останали приложения само с една ръка.

За да улесни фермерите при разнообразните дейности, които извършват на полето, дисплеят TMX-2050™ може лесно да се инсталира от една машина на друга, като е предназначен за широк набор от транспортни средства, на които може да се използва, спрямо стандартите на индустрията. Trimble TMX-2050™ е съвместим и може да приема различни типове сигнал, поддържани от Trimble – включително и RTK сигнал с точност до 2 см.

TMX-2050™ допълва линията на Trimble - EZ-Guide® 250 – навигационна система от икономичен клас; дисплеят CFX-750™ и FmX® интегрираният дисплей.

Новост от Trimble, представена на Агритехника 2013 е и системата Connected Farm Dashboard™ – уеб портал, който осигурява едно централизирано място за фермерите, с достъп до ключовата информация, отразяваща дейността в стопанствата им.

Connected Farm Dashboard e достъпна и адаптивна чрез електронни устройства с поддръжка на уеб като настолни и преносими компютри, смартфони и таблети, както и с новия дисплей Тrimble TMX-2050™. Позволява безжичен обмен на данни между различни машини, намиращи се на полето и съответното електронно устройство.

С Connected Farm Dashboard земеделските производители могат да следят прогнозата за времето – седмична, дневна, дори почасова за дадено място, включително температура, влажност на въздуха, възможност от превалявания и скорост на вятъра. Системата има и функциите позиция и статус на машините, гео-зони и алармиране, както и очертаване и картиране.

Пълна информация за портфолиото на Trimble и продуктите на българския пазар можете да получите от НИК – единствен представител за България:

НИК
02/974 43 33
office@nik.bg
www.nik.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug