Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Turbo chisel и Turbo chopper Great Plains бе акцентът в представянето на СД Стойчви в Добрич

Turbo chisel и Turbo chopper Great Plains бе акцентът в представянето на СД Стойчви в Добрич

Съдружие Сойчеви за първи път представи на българския пазар Turbo chisel и Turbo chopper на американския производител Great Plains по време на изложението в Добрич. Turbo chisel, който замества плуга и Turbo chopper, който замества дисковата брана са напълно приложими за българските почвени и климатични условия. Подходящи са за по-големи стопанства.

Turbo chisel е проектиран за основна обработка на почвата. Състои се от два реда работни органи – първият ред са тип продълбочителни органи. Вторият ред работни органи могат да бъдат или продълбочителни, или чизелни, които да обръщат най-горните слоеве на почвата. Машината е снабдена и т.нар. турбо колтери, чиято цел е да срежат и надробят растителния остатък на първо ниво. В края на машината има пасивни сечки, чиято цел е нарязаните растителни остатъци да бъдат дораздробени до размера на кибритена клечка. Предимството на Turbo chisel пред плуга е, че работи при по-голяма работна ширина и при по-висока скорост.

Turbo chopper е машината, която замества успешно дисковите брани. Предимството му е в това, че може да работи на по-висока скорост и извършва частично обработване на почвата в горните и 15 см.

Предимство на машините е, че те могат да се агрегатират с не много големи трактори – например за 6-метровия Turbo chopper, който СД Стойчеви показаха в Добрич, е необходим трактор от около 200 к.с.

Американските машини са изключително здрави, а българските фермери вече познават марката Great Plains, доверяват и се и са доволни от работата и. Машините са изключително здрави, резервни части са необходими единствено за органите, които директно работят с почвата.

За по-дребните фермери в Добрич СД Стойчеви предложиха марките Zetor при тракторите и Unia – при прикачния инвентар – като представиха за първи път новия трактор Zetor Proxima Power.
 
Добричкото сдружение "Стойчеви" получи наградата за най-добро търговско представителство. По време на изложението фирмата проведе всекидневно шоу с награди за посетителите. А в четвъртък на провелата се томбола Росен Димитров от Дряново спечели голямата награда, предоставена от фирмата -  моторен трион Husqvarna.

Представяне
Видео: Представяне "СД Стойчеви" на Добрички панаир 2009

Коментари
анонимен
на 17.07.2010 23:28:03
[:success:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug