Умеете ли да управлявате модерно стопанство?

С играта Farming Simulator 19 може да тествате уменията си да бъдете успешен земеделски производител

Умеете ли да управлявате модерно стопанство?

IGDB.com

Epic Games Store е онлайн магазин за компютърни игри. В него ще се натъкнете на игра за земеделски производители от ново поколение - Farming Simulator 19. В нея не просто ще садите и ще прибирате реколтата. Подгответе се за истинско изпитание на своите умения и познания. Освен това може да тествате над 300 вида селскостопански машини, създадени по подобие на реални модели, пише Agrarszektor.hu.

 

Касов апарат на комбайна - какво мислите за тази идея?

 

Farming Simulator 19 се появи на пазара през ноември 2018 г. Играта, разработена от Giants Software, пренася играча в ежедневието на земеделския производител. От него зависи какво се прави, как и какви култури и животни се отглеждат, кога и на каква цена се продава продукцията и т.н.

 

От най-приятните неща в играта е, че не само може да купувате стотици превозни средства и оборудване, но може и да ги управлявате. Имате шанса да седнете зад волана, тествайки машини на марки като John Deere, Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson и др.

 

 

В играта можете да изберете дали искате да се потопите в американска, или европейска среда. С Farming Simulator 19 всеки може да предизвика себе си като модерен фермер без риск от реален фалит.

Добави коментар