Умният трактор MF 8S кацна на земята

Новата серия на Massey Ferguson идва с ергономично проектирана кабина и най-модерната автоматизация за работата на полето

Умният трактор MF 8S кацна на земята

Иновативната серия от трактори MF 8S вече кацна на Земята! Започна новата дигитална ера на Massey Ferguson!

 

Как ще се движи тракторът през 2040 г.

 

Нейното начало бе поставено на 24 юли, когато в своето виртуално студио от ново поколение топ мениджъри на бранда представиха напълно нови продукти и услуги, а бижуто в портфолиото са 4-те модела MF 8S.

 

Проектирана за фермери от фермери, след седем години тестове по целия свят и консултации между инженери и клиенти, серията MF 8S дава точно това, което операторите искат. Тя е създадена, за да нарушава правилата на традиционния дизайн на трактори. 

 

MF 8S е напълно ново изживяване на клиентите, предлагайки нива на комфорт, мощност и използваемост, както никога досега.

 

Моделите се отличават с уникална Protect-U кабина/двигател и неоретро дизайн. Изградени на 3,05 м междуосие, те предлагат максимална мощност от 205 к.с. до 265 к.с. – всички с допълнителни 20 к.с. благодарение на Engine Power Management (EPM).

 

Стъклото на кабината е с площ от 6,6 м², осигурявайки невероятно пространство и видимост. Замяната на арматурното табло с новия цифров терминал MF vDisplay отдясно оставя пред водача само волана и лоста за управление на мощността. Това гарантира изключителна видимост напред.

 

 

Серията MF 8S идва с тригодишен абонамент за MF Connect Telemetry. Тя използва мобилни данни за прехвърляне на информация към MF Connect Cloud, давайки лесен достъп до полезна информация за управление на машините.

 

„Умният“ трактор е оборудван не само с ергономично проектирана кабина, но и с най-интелигентния двигател на MF досега – AGCO POWER 7.4 l. Този шестцилиндров двигател осигурява несравнимо ниво на мощност и горивна ефективност с ниска поддръжка.

 

Стартирането на серията MF 8S предвещава напълно нова ера за Massey Ferguson. Повече за хайтек агромашините от ново поколение може да откриете ТУК.

Добави коментар