Уникална сеялка SMS Master за рапица и пшеница, презентира фирма Хермес край Русе

Уникална сеялка SMS Master за рапица и пшеница, презентира фирма Хермес край Русе

 

Уникална сеялка SMS Master SK S 1 600  за рапица и пшеница, презентираха фирма "Хермес-С" и чешкият производител на земеделска техника - SMS. Представянето на новата за България комбинирана сеялка стана в землището на "Агроинвест ВН " ООД край Русе.

 

По време на полевата презентация присъстваха зърнопроизводители от региона, пред които собственикът на сеялката г-н Веселин Колев, управител на фирма "Агроинвест", сподели своите добри впечатления. Той обработва 20 000 дка. земя и по време на есенната сеитба ще сее с тази 6 метрова сеялка.

 

Специално за премиерата на тази нова сеялка в България пристигна търговският директор на SMS - Чехия , г-н Йозеф Наус.

 

Управителят на фирма "Хермес-С" - Велико Търново, Деница Стефанова, заяви пред Трактор.БГ, че новата сеялка има електронна контролна система, която гарантира високо ниво на действие и е лесна за употреба от ползвателя . Сеитбените елемнти са единични дискове с много здраво закачане, чиито стойности имат прогресивен растеж - на 10 мм вдигане 115 кг. - на 20 мм вдигане 205 кг.

 

Сеялката представлява комбиниран агрегат с дискови брани и ролер, която сее прецизно с много висока скорост. Повторното преработване на почвата чрез секция с последващи дискове осигурява безпроблемни операции върху почви, покрити със слой от остатъчни растения. Настройката на работната дълбочина на предните и задни дискове е независима. Сеялката за слята повърхност е оборудвана и с компютърен модул, който следи за качественото изсяване на семената и дава нужната информация към тракториста.

 

За повече информация, доставка и цени, се обръщайте към дилъра на SMS за България - фирма Хермес - С - Велико Търново : 062/614-214; 0898488679 ; 0898488669
[email protected]
http://hermes-bg.eu