Уникалният товарач JCB 525-60 Agri-Plus направи премиера на Агритехника 2015 (ВИДЕО)

Уникалният товарач JCB 525-60 Agri-Plus направи премиера на Агритехника 2015 (ВИДЕО)

Световната компания JCB обръща все по-голямо внимание към специалните нужди на животновъдните стопанства. В потвърждение на това е и направената премиера, по време на на световното изложение Агритехника 2015, на новия телескопичен товарач JCB 525-60 Agri-Plus.

 

Пред Трактор.БГ Сам Тейлър, Мениджър продажби JCB заяви: “Тази година щандът на JCB на Агритехника е изцяло фокусиран към повишаване производителността на машините ни, особено за животновъдните ферми. Пример за това е товарачът JCB 525-60 Agri-Plus, който е ориентиран изцяло към малките и средни животновъди. Оборудван е с уникална хидравлична система, която предоставя по-голяма бързина при извършване на разнородните дейности във фермата и по-висока подемна мощ. Справя се перфектно с повече работа за по-малко време."




Новият товарач JCB 525-60 Agri-Plus несъмнено ще бъде фаворитът за българските животновъди, поради изключително доброто съчетание на технически характеристики, насочени изцяло да задоволят изискванията за работа в стопанствата.

 

Инж. Димитър Петров, Продуктов мениджър JCB в Оптиком ООД обясни: Товарачът JCB 525-60 Agri-Plus е уникална машина с това, че с нейните малки размери от 197 см. височина и 180 см. широчина, постига максимална товароподемност от 2,5 т. и то на уникалните 6 метра. Тази машина ще е подходяща за българския пазар не само в животновъдните ферми, но също така при малки зърнопроизводители, защото със своите 6 метра ще може спокойно да обработва зърно. Машината е много близка до своите събратя от големия клас, като е със странично разположен двигател, централно разположена стрела, добре захванати преден, и заден мост към рамата за добра бутаща сила. Товарачът е оборудван с JCB 2.5 литров двигател, с хидростатична трансмисия, задвижвана от 90-литрова аксиално-бутална помпа.



На щанда на компанията бе показан и новият JCB Fastrac 4000, който направи и своята българска премиера на изложението Бата Агро през септември. Изцяло новата серия Fastrac 4000 съвместява много нови изключителни характеристики. Но това, което наистина отличава  4000 серия трактори Fastrac, е начинът, по който тези характеристики се комбинират, за да предоставят още по-висока ефективност и производителност, от която се нуждаят производителите.
 



Друг акцент на нашия щанд е новият JCB Fastrac 4000, който е предназначен за различни дейности във фермите. Специално моделът, представен днес, е с по- тесни гуми и е подоходящ за работа в окопни култури, които са в напреднал стадий на растеж. Също така фермерите могат да видят и новия подобрен модел на колесен товарач JCB 435S, който е с изключително завишена продуктивност, каза Сам Тейлър.

 

Товарачът JCB 435S e с изцяло нова CommandPlus кабина, с повече пространство, подобрения на управлението и отлична шумоизолзаци. Улеснен е достъпът до двигателя и филтрите за по-лесното им обслужване. Товарачът е оборудван с нов двигател, който покрива еконормите Stage IV/TIER 4 FINAL без да е нужно монтирането на DPF филтър.

 

По думите на Сам Тейлър „JCB може да се похвали с добър пазарен дял в България, благодарение на доказалото се вече партньорство с Оптиком ООД. Заедно ние сме фокусирани към предоставяне на фермерите на по-производителни машини на българския пазар.“
 

Фирма Оптиком, която е официален вносител на бранда JCB предлага на своите клиенти облекчени условия за закупуване на селскостопанските машини JCB. Схемата JCB лизинг е разработена съвместно с JCB Finance при годишна лихва равна на EURIBOR. От компанията са готови да консултират земеделските производители за избора на подходящия модел JCB товарач за тяхното стопанство и животновъдна ферма , с което фермерите могат да си осигурят спокойствие с 5 години заводска гаранция, която предлага вносителя.

 

Повече информация ще намерите в търговските центрове на Оптиком в страната и в интернет на адрес jcb-agri.bg или на национален телефон: 0700 20 205.


 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!