Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Универсал НВГ е домакин на обучение на CLAAS в България

Универсал НВГ е домакин на обучение на CLAAS в България

Най-големият дистрибутор на немската селскостопанска техника CLAAS в България "Универсал НВГ" ЕООДе домокин на обучението на CLAAS в страната.

CLAAS изключитено много залага на перфектната подготовка на своите специалисти, коментира за Tractor.BG лекторът на обучението инж. Хайно Есчен Хорст. Освен това обучението на експертите е задължителна политика на фирмата. Тъй като машините на CLAAS в България вече се използват масово, това налага безупречната подготовка на персонала.

В момента българските представители на CLAAS се запознават с новите трактори Axion и Arion.

По време на обучението се представят основните характеристики и функции на машините – мощност, параметри, след което се изучава и техническата част – електрика, хидравлика и т.н.

Близо 30 души се обучават за работа с новите технологии на фирмата по време на четиридневния курс в базата на CLAAS  в Долна Оряховица. По информация на домакините от "Универсал НВГ" подобни обучения се провеждат 4 пъти годишно за различните машини – трактори, комбайни и други.

Важна част при обучението е практическата част, по време на която се правят различни наблюдения и замервания. В края на всеки курс се проверява нивото на усвоеност на всеки един от специалистите и се дава възможност за допълнителна подготовка при работа с машините.

В Германия вече е създадена нова академия за обучаването на специалистите на фирмата. Представителите на CLAAS за България ще прминат няколко обучения в Германия – едното в края на март, а другото през май.

По информация на "Универсал НВГ" само през тази година от Axion в България са продадени над 80 трактора. Това е една много добра цифра с оглед на силната конкуренция на пазара, коментираха специалистите.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug