Универсал НВГ представя на Добричкия панаир новата система за прецизно земеделие - Farm Pilot

Универсал НВГ представя на Добричкия панаир новата система за прецизно земеделие - Farm Pilot

 

Добре познатият в България дилър на трактори и комбайни Claas - Универсал НВГ, взема участие с представяне на последни модели GPS навигации за селското стопанство по време на Добричкия панаир "Селското стопанство и всичко за него". Изложението, което започна днес ще продължи до 4-и Септември.

 

Новото, което Универсал - НВГ представя по време на добричкото изложение е Muller FarmPilot - цялостна GPS система, която съчетава в себе си софтуер за управление на множество данни за работата в земеделското стопанство. Новата система Farm Pilot съчетава, анализира и показва всички данни, които се извличат по време на работа от трактора, прикачния инвентар. Системата има софтуер, който позволява пълен мениджмънт и мониторинг на машиния парк в стопанството, данните от обработките в нивите, документацията свързана с машината и др. Новата система Фарм Пилот позволява дистанционно наблюдения на процеса на работа на машините, както и дистанционно менажиране на данните през уеб модул при връзка с интернет.

 

Освен GPS навигации за селското стопанство, Универсал - НВГ представя възможност за тестванена автопилоти Reichardt, на които фирмата е вносител. В контекста на прецизното земеделие , фермерите могат да се запознаят и да закупят разнообразни уреди за прецизно земеделие - тестери за ниво на киселинност, тестофе за фосфор, различни микроелементи и др., както и цялостни агро-метеоролгични системи.

 

От утре на щанда на Универсал НВГ ще е и представител на немската компания Lechler, която е производител на дюзи за пръскачки. Универсал НВГ предлага за всички модели пръскачки керамични и метални дюзи.

 

Щандът на Универсал - НВГ се намира на главната изложбена алея на Спортен Комплекс Простор в рамките на Добричкия панаир.