Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Универсал НВГ представя на Добричкия панаир новата система за прецизно земеделие - Farm Pilot

Универсал НВГ представя на Добричкия панаир новата система за прецизно земеделие - Farm Pilot

щанд на Универсал НВГ - Добрички панаир

 

Добре познатият в България дилър на трактори и комбайни Claas - Универсал НВГ, взема участие с представяне на последни модели GPS навигации за селското стопанство по време на Добричкия панаир "Селското стопанство и всичко за него". Изложението, което започна днес ще продължи до 4-и Септември.

 

Новото, което Универсал - НВГ представя по време на добричкото изложение е Muller FarmPilot - цялостна GPS система, която съчетава в себе си софтуер за управление на множество данни за работата в земеделското стопанство. Новата система Farm Pilot съчетава, анализира и показва всички данни, които се извличат по време на работа от трактора, прикачния инвентар. Системата има софтуер, който позволява пълен мениджмънт и мониторинг на машиния парк в стопанството, данните от обработките в нивите, документацията свързана с машината и др. Новата система Фарм Пилот позволява дистанционно наблюдения на процеса на работа на машините, както и дистанционно менажиране на данните през уеб модул при връзка с интернет.

 

Освен GPS навигации за селското стопанство, Универсал - НВГ представя възможност за тестванена автопилоти Reichardt, на които фирмата е вносител. В контекста на прецизното земеделие , фермерите могат да се запознаят и да закупят разнообразни уреди за прецизно земеделие - тестери за ниво на киселинност, тестофе за фосфор, различни микроелементи и др., както и цялостни агро-метеоролгични системи.

 

От утре на щанда на Универсал НВГ ще е и представител на немската компания Lechler, която е производител на дюзи за пръскачки. Универсал НВГ предлага за всички модели пръскачки керамични и метални дюзи.

 

Щандът на Универсал - НВГ се намира на главната изложбена алея на Спортен Комплекс Простор в рамките на Добричкия панаир.

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug