Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Универсал НВГ внася GPS системи за фермерите

Универсал НВГ внася GPS системи за фермерите

www.tractor.bg

Долнооряховската фирма Универсал НВГ, известна с дистрибутирството си и лицензирания сервиз на Claas, стана официален вносител на навигационни GPS системи на немската фирма Mueller Elektronik. Навигационните системи имат широко приложение в селското стопанство в Западна Европа и отскоро започнаха да навлизат активно и на българския пазар.

Първият модел, който Универсал НВГ пусна на нашия пазар е
Track-Guide -лесна за работа навигационна GPS система от ново поколение, предназначена за нуждите на селското стопанство. Тя помага на водача на машината да избягва пропуски и презастъпвания в зависимост от ширината на използвания инвентар и му показва в каква посока се отклонява от правата линия.

Водачът е навигиран от цветен дисплей. Голямо преимущество е менюто на  БЪЛГАРСКИ език. Монтажът става бързо и лесно, без значение на каква машина ще бъде. Навигационната система позволява работа в два режима: Паралелно (успоредни линии) и Контур (неправи линии). Снабдена е с памет за съхраняване на вече минатите площи. Това позволява прекъсване на работата на едно поле и преминаването към друго без загуба на данни.
При необходимост водача може да се върне към вече обработено поле, за да продължи своята работа след няколко дни от където е спрял. Има възможност за поименно запаметяване на инвентара, с който се работи и данните за него (напр. име, вид, работна ширина и др.). Друго много голямо предимство е, че водачът може да работи дори през ноща или в мъгла, когато видимоста е минимална.

Коментари
фермер
на 08.06.2010 13:35:04
ако споменават и имената няма да е лошо?:)
delcho
на 08.06.2010 16:31:42
bravo da sa jivi i zdravi i pe4eliv6ite
ti6ko
на 08.06.2010 19:57:51
mnogo qkojavascript:
млад фермер
на 25.06.2010 23:44:39
никъде не прочетох кои са късметлиите, да не би да е блъф? чакам някой да каже нещо конкретно
МЬm
на 26.06.2010 00:17:23
напишете тия УНР-та, толкоз ли е трудно, яакаме толкоз време , опънахте ни нервите до краен предел кризата ни мори, а ДФЗ мъчи
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug